Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127

Wątek: Soft do obróbki filmów

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja dopiero zaczynam się bawić składem video, ale od razu zauważyłem, że soft w MS to stanowczo za mało. Na początku nastawiałem się na Sony Vegas Movie Studio HD 10 Platinum Production Suite bo uważam, że do zastosowań domowych to wystarcza(nie mam c5d2 tylko c60, ani 3 tys zł na wydanie na soft PRO), i chociaż nadal uważam go za dobry wybór dla domówek w zeszłym tygodniu wpadł w moje ręce inny, niewymieniony do tej pory programik - mianowicie Serif MoviePlus x5. Zarejestrowani użytkownicy mogą go nabyć za 9 funtów( Wersja bez promocji kosztuje ok 250 - cena z vobis). Od razu chciałem zauważyć iż nikomu nie imputuje, że ten soft jest ach i och najlepszy i w ogóle lepszy niż vegas itp. Jednak za 9 funtów pozwala na całkiem sporo np. chrome key, menu architekta, maski(http://www.youtube.com/watch?v=OUUOJlmdpHo) i inne. Pewnie 250 bym nie dał bo wolałbym dołożyć do Vegas ale 9 funtów...
    Polecam każdemu video amatorowi do rozpoczęcia zabawy z video składem. Niekoniecznie trzeba zaczynać od pobrania wersji PRO z torrentów...
    Dla userów zaawansowanych takich jak wielu powyżej to będzie za mało, ale dla mnie osobiście to aż za dużo.
    Ostatnio edytowane przez asciersk ; 27-03-2012 o 16:36

Uprawnienia umieszczania postów