Jak w temacie, góry, mróz i pękł.
Teraz po utracie 90% funkcjonalności (lans)ustąpi miejsca w torbie zacniejszym braciom ze stajni C.:
![]()
Jak w temacie, góry, mróz i pękł.
Teraz po utracie 90% funkcjonalności (lans)ustąpi miejsca w torbie zacniejszym braciom ze stajni C.:
![]()
SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2
Przeniosłem do hydeparku.
Możesz domalować.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Skoro odpadło to znaczy, że to nie prawdziwa eLkaTeraz tylko musisz złożyć skargę, że Cie okłamali
![]()
na żytnią go, na pewno mają taką cześć zamienną 500 zł kawałek plastiku 200 zł za wymianę bo pół obiektywu trzeba rozkręcićale czerwony pasek będzie jak nowy
![]()
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
Ja bym to olał. Cyba że zauważysz spadek ostrości i kontrastu - wtedy niestety tylko żytnia
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Mi kiedyś odkleił się srebrny pasek z 15-85 - było to wkurzające szczególnie przy próbie odsprzedaży - obiektyw był na gwarancji - wysłałem na żytnią - wymienili nieodpłatnie cały pierścień zoomowania![]()
No nie no, to jakby z mercedesa pekaes odpadł...
Marketing canona powinien to refundować!
C-F-K - forever
Wklej w to miejsce zielony i wystaw na Allegro jako jedyny istniejący egzemplarz 24-105 f/4 DO IS USM. Jak dobrze nabajerujesz w opisie powinien zejść za 10 kzł ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj