Szkoda, że było tak mało zdjęć.
Bardzo mi się podoba zdjęcie nr 1.
Szkoda, że było tak mało zdjęć.
Bardzo mi się podoba zdjęcie nr 1.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Jako autor zestawu przegranego, gratuluję obu współuczestnikom.
Kwestia dwóch zdjęć troche wybiła mnie z rytmu, i postanowiłem skorzystać z kategorii "szuflada".
Pierwotny pomysł wkleję jutro (chyba, że szef znów zorganizuje mi zajęcia popołudniowe...).
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Obiecałem, że wygadam - inaczej nie miałbym czego focić - to wygadam, mimo że nikt się nie pyta.
Moje cegły, to diorama autorstwa Krzysztofa Chojnackiego, znanego również (pewnie głównie przez starych pankowców), jako Zygzak.
Więcej jego prac można zobaczyć na blogu, np: http://www.bractworeklamowe.pl/547-46af27076c41c.htm. Również, bywają dostępne na żywo, na różnych wystawach dot. II wojny światowej.
P.S. Zdjęcia na blogu nie są mojego autorstwa.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
P.S.2 Bardzo dziękuję z tego miejsca Krzyśkowi, za udostępnienie mi swojego dzieła i prywatnego czasu, dla zrealizowania zdjęć do battla.
P.S.3 Bardzo dziękuję wszystkim, kto głosował na zestaw nr 2. Jest mi ogromnie miło.
P.S.4 Bardzo dziękuję i gratuluję kolegom Wats0n i Root.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 14-02-2011 o 23:26 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Stare czasy. Gratuluję Zwycięzcy! W zasadzie zwycięzcom. Ciekawe jak podzielicie się płytą? Ja o ile mnie pamięć nie myli powinienem mieć gdzieś analoga. W okładce były dwie. :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Z tą nagrodą, to żarty były![]()
---Moje zdjecia na FB---
Dinderi - dobrze, że dałeś linka, bo chyba większości forumowiczów osoba Zygzaka jest obca...
Nie to co dla nas, starych pryków![]()
To jeszcze jeden linkhttp://www.youtube.com/watch?v=7GvMX7By-VE
---Moje zdjecia na FB---
Gratulacje dla wszystkich. W szczególności zaś dla zwycięzcy!
Mi się wszystkie foty podobały, Dinderi jednak zdecydowanie wymiótł.![]()
No ciekawe, co wynajdzieszOpowieści Krzyśka, z Waszej młodości są bardzo wesołe
![]()
---Moje zdjecia na FB---