Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: sesja fotograficzna w Etiopii

Domyślnie

wyprawa extra, tylko pozazdrościć, a czarnobyl to już masakra mega reportaż sam bym się tam wybrał, ciekawe ile taka wyprawa kosztuje ...

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Piękna kolekcja nietuzinkowych portretów. Egzotyka w najlepszym wydaniu. Osobiście wolałbym WB zbliżone bardziej do światła naturalnego (cieplejsze). Na zdjęciach wydaje się ono być zbyt zimne. Dodać po całości żółtego i w cieniach magenty, wtedy wychodzi piękny głęboki kolor skóry mieszkańców czarnego lądu. Piękne doświadczenie fotograficzne.
    ArtMag

Uzależniony

Domyślnie

Zdjęcia interesujące. Zastosowana metoda dała według mnie wbrew pozorom niebanalny efekt - nasuwa mi się określenie - kolorowa fotografia czarno-biała.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Arku,

gratuluje świetnej wyprawy Zdjęcia są świetne, wyglądają oryginalnie a to czy się komuś podobają to już indywidualna sprawa tej osoby.

Podoba mi się też sposób współpracy z modelami Widać na załączonym filmie że to było ciekawe doświadczenie

Pozdrawiam

Początki nałogu

Domyślnie

gdybyś świecił 'tradycyjnie' to byłoby genialnie
    a tak jest hm. oryginalnie ale mi się nie podoba
    masz świetne kadry, pomysł na zdjęcie itd. tylko to światło :/ wygląda jakby w afryce było ciemno i szaro cały czas
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ja też bym świecił lecz troche inaczej, osobiście całkiem nie podoba mi się sposób oświetlenia, przy tym oświetlasz trawy, siano w bliskim tle i to też na nie.

Uzależniony Awatar Macios
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ciekawa przygoda!!! A co do komentarzy, każdy ma prawo do własnego zdania - ale czasem śmieszne są komentarze dot. techniki robienia zdjęć w takich warunkach osób robiących głównie "kanapowo - domowe" zdjęcia...
    Pozdrawiam i życzę kolejnych ciekawych wypraw!

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Mnie się podoba sesja. Lampy użyte OK, bez nich byłaby lipa. To nie ta szerokość geograficzna. Jeśli ktoś uważa, że da się z rawa wyciągnąć niebo, to albo nie był w okolicach równika i nie wie co pisze, albo ja nie umiem wyciągać i to ja nie wiem co piszę. Jeśli to drugie, to chętnie zobaczę portet czarnoskórego człowieka i wyciągnięte za nim afrykańskie niebo.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Dopiero zaczyna Awatar Kito
    Miasto
    Chodzież

Domyślnie

Całą seria rzeczywiście wygląda jak zrobiona w wielkim studiu fotograficznym. Tylko że mi osobiście ten sposób obróbki się bardzo podoba. Jest na pewno nie naturalnie itp. ale co z tego. Zdjęcia są piękne, poruszające, modele niespotykani, wizaż o ile o nim można wspomnieć super. W ogóle to się dziwię że tak pozowali :-)
    Co niektórzy to na moje nie potrzebnie się czepiają.
    Każdy ma swój styl obróbki który jednym pasuje a innym nie. Mi pasuje.
    Gratuluję zdjęć.
    FB - http://www.facebook.com/krzysztof.kito.wierzbicki
    C40D, C5DMKII, 6 szkiełek (w porywach do 10) i kilka lampek
    Ślubne i inne na www.fotoduet.eu

Coś już napisał

Domyślnie

popieram w całej rozciągłości Kito

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów