A ja mam do obrony przed trollami amulet w postaci identyfikatora i forumowej smyczyA kysz a kysz zarazo !!! canonem go !!!
A ja mam do obrony przed trollami amulet w postaci identyfikatora i forumowej smyczyA kysz a kysz zarazo !!! canonem go !!!
kompleks:grin: ?
ja nie mam kompleksu bo nie posługuję się redakcyjnym sprzętem który podaję jako swój :grin: :grin:
Tak się składa, że na tym forum mało kto a może nawet nikt nie używa redakcyjnego sprzętuZamieszczone przez david19104
![]()
:grin: :grin:
PRZESTAŃCIE KARMIĆ TROLLA!Zamieszczone przez david19104
Nie widzicie jaki on biedak wygłodzony
Niedokarmiony szybciutko sam zdechnie z głodu :-)
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 13-12-2005 o 11:49
rozmiaru 20 pikseli to nie jest hot-pixel. moze sie panu z flara pomyliloA blue and red spot (diameter 15-20 pixels), albo na filtrze AA jest jakas skaza, albo matryca ma cos walniete... ale hot-pikseli tego rozmiaru to nawet w Hiroszimie i Czarnobylu nie urosnie
bardzo ciekawe stwierdzenie... korpus nie wspolpracuje dobrze z wrecz dedykowana do niego lampa. nie mowie, ze to bzdura, ale chcialbym posluchac opinii kogos, kto jednak ma pojecie jak lampy uzywac i wpinal 580EX do 5D.z lampą 580 EX - fatalne współdziałanie...
tak jakby to byly jedyne karty na rynku. i jakby od wczoraj bylo wiadomo, ze Canon nie implementuje WA, w zwiazku z czym zakup wypasionych Leksarow mija sie z celem a wrecz jest proszeniem sie o klopotyproblemy ze współdziałaniem z kartami Lexar
ech... co za guano... takie problemy sie pietrza. a instrukcja i fora internetowe kurzem obrastaja, bo sie ludziom nie chce poczytac przed zakupem, a nie gdy juz pojawiaja sie problemy
Nie to:Tylko to:Zamieszczone przez Auwo
Przyczep body na smycz i zacznij nim wymachiwaćZamieszczone przez Auwo
ROTFLZamieszczone przez dawid19104
Całkiem nowe podejście do watku "legitymacji prasowej" ;-) Fajnie się konfrontuje z trollami, która tam zagościły ;-)
dawid nie ma okularow; z tad ten problem
Are you brave enough?
Wlasnie uslyszales - nie dziala jak nalezy.Zamieszczone przez akustyk
Aparat za kupe pieniedzy i przyjmuje tylko niektore karty... (?!?!?!?!?)Zamieszczone przez akustyk