Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Przekręty / naciągacze fotografów

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarny1999 Zobacz posta
    ... Problem w tym ze pieniadze (wiekszosc osob o tym nie wiem) mozemy sobie wplacac na dowolne nazwisko z Angelina Jolie wlacznie a do wyplaty gdziekolwiek na swiecie z jakiegokolwiek oddzialu (glowanie sloneczna Nigeria) wystarcza numer dowodu wplaty i kwota ktora na nim widnieje ...
    Tak, tak, kiedy to bylo ? Ilekroc odbieram pieniadze przez WU - a odbieram dosc czesto w roznych miejscach - zawsze, powtorze zawsze, prosza o dowod tozsamosci, by miec wszystko w bazie - w razie takich kretaczy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zapomnialem dodac ze tak sprawa wyglada w polsce. Jak wyglada w innych krajach - nie wiem - ale powinno byc podobnie.
    Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 26-01-2011 o 19:32 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Tak, tak, kiedy to bylo ? Ilekroc odbieram pieniadze przez WU - a odbieram dosc czesto w roznych miejscach - zawsze, powtorze zawsze, prosza o dowod tozsamosci, by miec wszystko w bazie - w razie takich kretaczy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zapomnialem dodac ze tak sprawa wyglada w polsce. Jak wyglada w innych krajach - nie wiem - ale powinno byc podobnie.

Ja również pobierając w WU musiałem podać swoje dane oraz dane wysyłającego pieniądze, raz pomyliłem sie w nazwisku czy tez miejscu zamieszkania nadawcy nie pamietam juz ale raczej nazwisku , to nie wypłacili mi. Musiałem powedrowac do innego oddzialu i po podaniu poprawnych danych juz nie bylo problemu, ale na sam numer sie nie dało .

Ps : a nawet jesli gdzieś tak wypłacaja to po co komuś pokazywać cały numer potrzebny do wypłaty ??

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów