Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Bieda i posucha

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Dajcie spokój człowiekowi. Chwała mu za to, że mu się chce i coś robi.
    Melan z całym szacunkiem dla Ciebie i Twojej pracy, którą doceniam, portal jaki prowadzisz nie jest tym o co mi chodzi. Dziś każdemu początkującemu amatorowi fotografii szczerze polecę "Szeroki kadr" i "Akademię nikona", gdyż tam znajdzie nie w formie dyskusji mniej lub bardziej zorientowanych w tematyce fotograficznej userów a w formie wykładów często napisanych przez ludzi będących znanymi fotografami sporą ilość wiadomości. Poparte to jest filmami i w dobie niechęci do czytania książek bardzo klarownie wszystko przekazane. Ludzie, którzy kupują sprzęt C pytają co polecę na początek to polecam te strony. Pytają: "Kolego a Canon to nic takiego nie ma?". Co mam im polecić? To forum, żeby przegrzebywali się przez miliony stron, gdzie często więcej of-topów i wyzwisk jest niż treści? Canon-Klub-Polska też tej funkcji nie spełnia. Nie ważne w jaki sposób powstały te strony dla nikoniarzy. Są prowadzone dobrze i przyciągają do marki. Sporo jest tam treści, które warto przeczytać nawet wtedy kiedy się do jakiegoś klubu należy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez tito86 Zobacz posta
    pytanie mniej więcej takie jak "dlaczego w 80% filmów które widziałem, jak pojawiał się aparat, to był to Nikon?"
    kiedy oglądam zdjęcia ś.p. Artura Tabora, to nie zastanawiam się dlaczego robił canonem i mamiyą, a jak widzę zdjęcia Wojtka Grzędzińskiego, to nie obchodzi mnie czy zrobił je 5dII czy nie. Oglądam fotografie, a nie sprawdzam to czym ktoś PRACUJE... Jarek Możdżyński ostatnio zrobił zdjęcia do artykułu aparatem Sony a55, bo taki miał do dyspozycji, chociaż jest canonowcem. Oglądając je nie miałem wrażenia, że są gorsze. Pomyślałem tylko "no, sony się promuje". To samo robi nikon. Tego nie robi canon, ale to nie znaczy że nie ma znanych/uznanych użytkowników tej marki. Mam nadzieję, że mój post nie jest zbyt pretensjonalny. Radziłbym zapytać speców z canona o te kwestie
    Ależ masz 100% racji! Ja się pytam zatem, gdzie oni są? Firmie Canon nie zależy na promocji? Canon Road Show to wszystko na co stać ta firmę w naszym kraju?
    Ostatnio edytowane przez blackninja ; 24-01-2011 o 01:10 Powód: Automerged Doublepost
    Marki trzy.

Uprawnienia umieszczania postów