Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Bieda i posucha

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Popatrzcie na inicjatywy nikoniarzy: Szeroki kadr czy jeszcze lepsza Akademia Nikona. Dlaczego canonierzy tacy niezorganizowani są?
    Normalnie nie pogada. To są najzwyklejsze strony promocyjne nikona. Niegdyś jeszcze dało się zauważyć dostępny budżet tych stron. Nie gdakaj na swoje gdzie Ci dobrze, bo my tutaj mamy wolną wolę i psiaczyć na serwis Canon'a możesz sobie do woli.

Natomiast na nikonie nie pozwolono na tematy, porównania czy pojedyncze posty na temat serwisu nikona, a już o skierowaniu do strony na temat serwisu nie wspomnę. To nazywasz reklamą? Dla mnie potraktowanie użytkowników stałych w taki sposób jak potraktował ich serwis nikona było szczytem CHAMSTWA.
    Osoby, które kierowały na stronę wylewania żalu, zablokowywano im dostęp do giełdy, forum czy nawet na stałe blokowano adresy IP. Stanowisko nikona także było jednoznaczne, "będziemy tego procederu nie tolerować, odpowiednie kroki zostały podjęte"

Gdy sprzedaż im zaczynała spadać wpadli na pomysł, że skorzystają na okazji i zachęcą młodych. Stąd w internecie znajdziesz masę poradników stworzonych przez nikona. Nawet można było wybrać się na warsztaty w Łodzi i wygrać licencję na photoshopa. Każdy walczy o rynek.

Ludzie jednak Canon'a nadal wybierają chociaż nie robi on takiej reklamy. To powinno być bardziej zastanawiające. Jeżeli naprawdę Ci tego aż tak brakuje, to napisz do nich, dowiedz się czegoś.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Społeczność oparta o CB jest w sumie dość niemrawa jeśli chodzi o jakiekolwiek działania związane z ruszeniem przysłowiowej czwóry sprzed monitora. Najłatwiej popsioczyć, że inni to mają to albo tamto. Takie same informacje zamieszczam o naszych działaniach na CB jak i na KKM i pomimo że razem z dinderi obskoczyliśmy po banie zamieszczając na tym drugim informację o plenerze to i tak z tego forum było więcej osób. Co tydzień spotykamy się w kawiarni na rozmowach o fotografii i faktem jest, że czasem jest kilkanaście osób ale znacznie częściej kilka.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Społeczność oparta o CB jest w sumie dość niemrawa jeśli chodzi o jakiekolwiek działania związane z ruszeniem przysłowiowej czwóry sprzed monitora.
    Chyba zbytnio generalizujesz. Lokalnie ludzie się spotykają, nawiązują kontakty - właśnie dzięki CB. A że nie są to żadne wielkie kluby czy wszem i wobec ogłaszane plenery - no nie każdy tak ma, że musi się zrzeszać i uzewnętrzniać.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Społeczność oparta o CB jest w sumie dość niemrawa jeśli chodzi o jakiekolwiek działania związane z ruszeniem przysłowiowej czwóry sprzed monitora.[...]
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Chyba zbytnio generalizujesz.
    Bywa zapewne różnie, ale skłaniałbym się mimo wszystko ku stwierdzeniu Sergiusza.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A że nie są to żadne wielkie kluby czy wszem i wobec ogłaszane plenery - no nie każdy tak ma, że musi się zrzeszać i uzewnętrzniać.
    Ano tak już jest. Ludzie są bardzo różni.
    C-F-K - forever

Uprawnienia umieszczania postów