mxw: mi formaty zaśpiewały 220zł za dzień - za pomieszczenie wraz z oświetleniem. czyli za to, co jest na stronie www.formaty.pl wyszczególnione.
mxw: mi formaty zaśpiewały 220zł za dzień - za pomieszczenie wraz z oświetleniem. czyli za to, co jest na stronie www.formaty.pl wyszczególnione.
Jestem za.Cena jaką podaje Adamek wydaje mi się atrakcyjna zwłaszcza, że w Rarapi chcą odpowiednio za 5h - 400 zł a za 10h - 600 zł oczywiście netto i chyba bez lamp.Zamieszczone przez mxw
No i bardzo dobrze się spisałeś, więc może i teraz staniesz na wysokości zadania?Zamieszczone przez adamek
:smile:
No prosze to moze i Gdanszczaki sie skrzykna na studyjne spotkanie, milo by bylo pogawedzic o sprzecie i o swiatelkach co wy na to ???
dzięki za info, pytanie czy to jest dużo (z całym ich sprzętem)?Zamieszczone przez adamek
rarapi woła dużo więcej, ale z drugiej strony zdarzało mi się też wynajmować za mniej.
w sumie to był mój pomysł, to się mogę podjąć, ale rozumiem, że pomożecieZamieszczone przez adamek
zaraz zapuszczę wątek.
no ok, dzięki, pierwsza rzecz już rozdysponowana 8)Zamieszczone przez mars
pozdro.,
m.
uwaga, wątek już zapuszczony: 8)
http://canon-board.info/showthread.php?t=7371
pozdro.,
m.