Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: wynajem studia - Poznan

Domyślnie wynajem studia - Poznan

Znalzlem chyba pierwsza w Polsce tak profesjonalna oferte wynajmu studia.

http://www.rarapi.pl/_nn/index.php?m...e&p=studiofoto
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76777225

Nie pracuje tam, to nie moi koledzy wiec prosze nie traktowac tego jako reklamy, ale warto popatrzec Zaluje ze nie mam tego w Gdansku

Domyślnie

A ja się nie zgodzę. Wręcz przeciwnie - uważam, że o ofercie wynajem i opisie studia można powiedzieć wszystko, tylko nie to, że jest prof. Świetnie, że mogę zobaczyć stanowisko fryzjerskie (czad), wizaż., kuchnię itd... Tylko co z tego, jak nie wiem, jakim oświetleniem dysponują? Ani jednego słowa o lampach czy akcesoriach...

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A ja otrzymałem odpowiedź.
    Oni wynajmują.... same pomieszcenia.
    Za lampy należy dopłacić osobno.
    I dopłata jest za zużycie tła.

A gdyby ktoś chciał w Poznaniu wynająć - to ja bym polecał raczej Klub formaty (www.formaty.pl)
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Domyślnie

Alez chodzi o miejsce i zaplecze admin. Lampy tez mozna wynajac. Chialbys za 300zl miec wszystko....? Przede wszystkim twoja modelka nie musi w piwnicy sie amlowac i myc gloyw w wiadrze, jak to bywa w niektorych studiach

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    Zaluje ze nie mam tego w Gdansku
    Piotrze,a próbowałeś kiedykolwiek w Fantomasie?

Domyślnie

Dzwonilem do nich pare rqzy. Odnioslem wrazenie, ze nie jest to najchetniej widziana forma wspolpracy. NAwet chcialem na jkis kurs sie zapisac. Poza tym znam Michala, robil mi sesje slubna w studio i mielismy kilka spotkan z innej beczki. Nie wiem co sie dzieje u nich teraz, ale ja jeszcze bywalem w starym studio. Teraz sa chyba w budynkacj starych TVP na Sobótki... A co wynajmują? Za ile?

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    Teraz sa chyba w budynkacj starych TVP na Sobótki... A co wynajmują? Za ile?
    Ja tam byłem "osobą towarzyszącą" młodej adeptki sztuki fotograficznej, która szukałe we mnie moralnego bardziej niż fizycznego wsparcia. Tak, studio na Sobótki. Bardzo duże studio, toteż spokojnie można portrety robić obiektywem 135 mm :rolleyes: Dobrze wyposażone, albo i bardzo dobrze! Mnóstwo teł, sporo różnistego oświetlenia, głównie takiego "telewizyjnego", ale są i lampy błyskowe z olbrzymimi softboxami. Kilka potężnych statywów Manfrotto; w zasadzie wszystko czego dusza zapragnie, acz wszystko już trochę "przechodzone", chociaż sprawne w 100%. Do tego takie mini studio dla wizażystki. Jeśli pamiętam dobrze, to dziewczę płaciło ok 200 PLN za jakieś 5 godzin użytkowania studia łącznie z asystentem, który był naprawdę b. chętny do pomocy, a co najważniejsze dysponował dobrym światłomierzem światła błyskowego :wink: Ja w tym czasie miło gaworzyłem z Michałem, który pokazywał mi swój magazyn sprzętu foto: między innymi Hassel 500CM i Linhoff 8x10". Ten sprzęt foto też do wynajęcia, ale to już za oddzielną opłatę.

Bywalec Awatar kwiatas
    Miasto
    Gdansk

Domyślnie

Witam,
    Mam swoje wlasne studio w Sopocie jak wyposarzenie jest narazie slabe ale jesli jestes zainteresowany to daj znac - POzdr

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek
    A gdyby ktoś chciał w Poznaniu wynająć - to ja bym polecał raczej Klub formaty (www.formaty.pl)
    a oni ile biorą i za co?
    korzystałeś i masz na nich jakieś "przełożenie"?

generalnie może jakiegoś spota byśmy zrobili w jakimś studio tak zimową porą... co?
    pozdro.,
    m.

Dopiero zaczyna Awatar woland
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Bylem w Rarapi niecale 2 tygodnie temu. Studio jest nowiutkie, pachnialo wtedy jeszcze farba, heh. Niestety nie wiem dokladnie jakim sprzetem dysponuja, widzialem pare duzych softboxow, lampy blyskowe, parasolki, wszystko chyba Elfo, wyzwalane transmiterem ze stopki aparatu- niestety nie wiem nic wiecej. Ogolnie pozytywne wrazenie. Ciekawe jak wyglada cennik wynajecia pomieszczen i sprzetu, ale domyslam sie ze ne bedzie tanio...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów