Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Fotografia produktów, produktowa, packshoty

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ho ho ho ile pojęć, ustawień - a jeszcze jakiś czas temu robienie zdjęcia było dla mnie uchwyceniem ujęcia, naciśnięciem przycisku wykonania zdjęcia i gotowe

Dopiero od może 3 m-cy mam styczność z ISO, ustawieniami przysłony, migawki (czego w sumie jeszcze nie w pełni rozumie).

Posiadam poniższy zestaw oświetleniowy - planuję zakup drugiego identycznego - słusznie?
    http://allegro.pl/zestaw-studyjny-sw...014568514.html

Właśnie sprawdziłam blendy w wikipedii i na allegro - jak to się w ogóle montuje?

Jeśli zaś mowa o przeróbkach w programach graficznych, to zdecydowanie odpada - za duża ilość zdjęć, zbyt duża częstotliwość - chcę robić zdjęcia gotowe do wystawienia - zresztą mam też niezbyt obiektywny obraz zdjęć ponieważ korzystam z laptopa - trochę lipa.

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosma7 Zobacz posta
    Właśnie sprawdziłam blendy w wikipedii i na allegro - jak to się w ogóle montuje?
    .
    No tutaj masz pełną dowolność, w plenerze zazwyczaj jest trzymacz w studio możesz zastosować uchwyty na klipsy ( nazwa allegro: "uchwyt do blend") albo wykazać się odrobiną inwencji i o coś ją oprzeć, do czegoś przyczepić, na czymś postawić opcji w każdym razie jest wiele

Uprawnienia umieszczania postów