a jeszcze wg Was: jakich czasow migawki uzywać? 1/8 - troszke rozmazane beda niektore, ale czasami takiego efektu sie oczekuje
a tak normalnie 1/30? czy takie na jakie iso pozwoli albo vice versa
a jeszcze, bo fishka bedzie pożyczana (gdyż moją niedawno sprzedałem i teraz żałuje)
czy Sigma 8 mm f/3.5 EX DG Fisheye to jest pod FF?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Mozesz kupić ponownieCo za problem.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
narazie pewnie fundusze nie pozwolą
ale wkrótce... możliwe;p
Kolego na Imprezach w klubach, miej oczy do okoła głowy, dużo ludzi pod wpływem nie będzie zwracała uwagi na Ciebie i Twój sprzęt, a szkoda by było żeby się zalał jakimś piwskiem, albo żeby ktoś Cie szturchnął i puchą o ściane. Większość już została powiedziana, reszte będziesz musiał dopracować na miejscu gdyż nie wiadomo jakie jest światło, czy pomieszczenie na tyle niskie aby można było odbić błysk, większość wyjdzie w praniu, powodzenia![]()
Canon 5D MkII | C24-105L | Tamron 24-70f/2.8|C50 f/1.4 | C70-200 f/2,8 | SL580EXII|GPYH324C
Jako tanią alternatywę do canonowego fisza, zawsze możesz nabyć Zenitar 16 mm - рыбий глаз
---Moje zdjecia na FB---