Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Prośba oocenę 16-35 vs. 24-105

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Dobór szkieł do 50d, przyznam, dość szokujący. To jakieś tymczasowe rozwiązanie przed 5d/1d/1ds?
    No jaaasne Na Nikonie miałem m.in. D700 z 24-70 i tworzyło to moj podstawowy zestaw.
    Czuje podskornie ze Canonowski 24-70 L II pokaze sie niebawem i dlatego to 24-105 teraz kupilem. Z reszta jestem bardzo zadowolony, oczywiscie Nikon byl troche lepszy (juz nawet pomijajac swiatlo) ale to ten zestaw robi lepsze zdjecia. Nie pytajcie czemu, nie chce rozmywac tematu i bardzo mi zalezy na opinii fachowca odnosnie tych moich niby testowych fotek bo mam jeszcze tydzien na zwrot szkla.

http://goorange.nazwa.pl/tmp/optyczne/elki tutaj te wczorajsze a pozniej dzisiejsze fotki.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez oasisman Zobacz posta
    Witam, jeżeli chodzi o szerokość na 50d to nie wiem czy 16 - 35 to najlepszy pomysł. Miałem przez kilka miesięcy na 50d: 10-22, 17-55 i 16-35 i jeżeli chodzi o stosunek: jakość obrazka/cena to 16-35 wg. mnie wypadał najsłabiej z tej trójcy.
    Ale to jednak 16-35 sobie zostawiles :-D czyli jednak nie bylo tak najgorzej z tym szklem... (Wiem, wiem FF...)
    Ostatnio edytowane przez GoOrange ; 19-01-2011 o 09:07 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów