nie dam rady finansowo... musze kasiorę oddać ojcuZamieszczone przez Shadow
![]()
nie dam rady finansowo... musze kasiorę oddać ojcuZamieszczone przez Shadow
![]()
kiedyś to było: D30, 10D, 350D, 40D, 70D
No rozumiem. Sponsor musi odzyskać swoje pieniądze![]()
no i sprzedany... poszedł jak ciepłe bułeczki z rana... 3 osoby czekały w kolejce na wypadek jak by poprzedni kupiec zrezygnował![]()
I za ile go opchałeś bo już później nie śledziłem tej aukcji. Tak byłem załamany![]()
puściłem od ręki za 5200 samo body
POWINNI TEGO ZABRONIĆ
![]()
Teraz to już mnie całkiem dobiłeś
A ja za miesiąc będę musiał przynajmniej z tysiąc dorzucić bo za tak nieprzyzwoito niską cenę nigdzie nie kupię.
Czy Twój ojciec nie ma jeszcze jednej sztuki![]()
?? mój ojciec tylko pożyczył gotówkę na aparati nie ma z tym nic wspólnego, a jak chcesz tanio kupić to poszukaj na ebay.de, można wyrwać po 1000-1100 euro
w ogóle kupić chłowiek chce aparat a tu nigdzie niema.
W sobotę byłem na giełdzie w Stodole i ....
1 gość miał 10 od ręki za UWAGA 6800 PLNów - (gość się chyba z choinki urwał, albo wyczaił, że nikt niema więc podniusł cenę)
Dzwoniłem do Tommiego_j, Mareo200, i innych z alegro, i co NIKT NIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jakaś dostawa jest we wtorek 22.06.2004 bo i TOMMY ma mieć i MAREO i Foto cośtam.
po 6400 sprzedają - ze Stanów.
//mj
trzeba było brać tego co miałem za 5200jak nówka był
Na ebay-u można tylko trzeba jeszcze mieć kogoś zaufanego kto go kupi i przyśle/przywiezie. Carlos mnie rozbroił ze swoją ceną. Za resztę miałbym niezły obiektyw. A tak kupię pewnie body i będę bawił się guziczkami bo nic nie podepnę :-)