Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: W czym wozic nasz sprzęt :)

Mieszany widok

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie W czym wozic nasz sprzęt :)

[ wydzielone z http://canon-board.info/showthread.php?t=72968 ]

Limuzyny kontra sportowe to raczej zoomy vs stałki - te 2gie sa mniej wygodne, za to szybkie, ostre i bezkompromisowe jesli chodzi o wrazenia/efekty
    Ostatnio edytowane przez Czacha ; 13-01-2011 o 16:45

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Limuzyny kontra sportowe to raczej zoomy vs stałki - te 2gie sa mniej wygodne, za to szybkie, ostre i bezkompromisowe jesli chodzi o wrazenia/efekty
    Kapitalne porównanie :-)

Niemniej, stałka ma taką przewagę nad Alfą że trudno się nią zabić, nawet jeśli się zdjęć nie umie robić :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Pociągne offtop .. 2 lata temu napalałem sie na 159 ale skonczylo sie na Bravo. Szkoda ze Giulietta w czerwieni tak bardzo przypomina mi linie Fiata.. wiec raczej nie warto przesiadac sie z Bravo na Julke, czekam zatem na Giulie

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Pociągne offtop .. 2 lata temu napalałem sie na 159 ale skonczylo sie na Bravo. Szkoda ze Giulietta w czerwieni tak bardzo przypomina mi linie Fiata.. nie warto przesiadac sie z Bravo na Julke
    Fajniejsze motory ma dostępne, to jej przewaga. Co do linii to powiem Ci że bardziej mi się jednak podoba od Bravolota, no ale nie aż na tyle bardziej żeby zmienić dla samego znaczka.
    A co do 159... sąsiad ma 159 3,2V6 Q4 i codziennie, wyjeżdżając z garażu, wprawia mnie w stan wizualnej i słuchowej euforii :-)

Domyślnie

o Alfach same złe opinie słyszałem...moze tak sie akurat trafiło, a zeby nie bylo offtopa to oczywiscie chodzi o aparaty ;p
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

To prawda ze Alfy bywały kapryśne - obecne modele 159, Brera, Spider, MiTo czy Giulietta skutecznie zaprzeczaja tym stereotypom

MacGyver, tak se co jakis czas zagladam w konfigurator i zerkam na 159 z 1.75TBi .. a potem na Giuliette Quadrifoglio Verde, chociaz 170-konny MultiAir tez jest niczego sobie

3.2 jest poza zasiegiem, a wyzszej cenie wołał bym A5 .. chociaz znaczek Audi nie sprawia ze poca mi sie dlonie i serce szybciej bije

No dobra, koniec off topa, chyba ze zalozymy watek "Czym wozic sprzet foto" A w sumie dlaczego by nie ..
    Ostatnio edytowane przez Czacha ; 13-01-2011 o 16:42

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

MacGyver, tak se co jakis czas zagladam w konfigurator i zerkam na 159 z 1.75TBi .. a potem na Giuliette Quadrifoglio Verde, chociaz 170-konny MultiAir tez jest niczego sobie
    Ja raczej będę celował w diesla, fiatowskie 2.0 w Bravo skutecznie przekonało mnie do "kopciuchów śmierdzieli" :-)
    Bardzo podoba mi się 136 crosswagon. Auto akurat na moje potrzeby: 4x4, wyżej zawieszone od Bravo, bagażnik w sam raz na załadowanie większej ilości sprzętu foto. Niestety model zdechł a poza tym miał jedną niezbyt ciekawą wersja silnikowa.
    ...a wyzszej cenie wołał bym A5 .. chociaz znaczek Audi nie sprawia ze poca mi sie dlonie i serce szybciej bije
    Audi nigdy mnie nie rajcowało, te współczesne Quattro też jakoś nie.

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czysto snobistycznie - grafitowe porshe 911, cabrio z twardym dachem, oczywiscie automatycznie rozkladanym
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ... Ale pewnie i tak skonczy sie na podstarzalym golfie
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 13-01-2011 o 16:51 Powód: Automerged Doublepost
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Domyślnie

Ja troche sentymentalnie ale powoził bym swój sprzęt foto najchętniej Mercedesem W126 500 SEC....śliczne auto.
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    Ja troche sentymentalnie ale powoził bym swój sprzęt foto najchętniej Mercedesem W126 500 SEC....śliczne auto.
    Kiedys bardzo dlugo chorowałem na W107 (a w zasadzie R107).. wciaz sie za nimi ogladam na ulicy Tylko ze do jezdzenia takim trzeba by jeszcze dokupic Leice :rolleyes:

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów