Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: W czym wozic nasz sprzęt :)

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

ps : w mieście też super, automat to idealna opcja w naszych korkach,
    Swego czasu byłem przeciwnikiem automat,a to był błąd bo teraz mam dosyć ciągłego machania prawą reką...tym bardziej że nowe automaty są coraz lepsze,a jeszcze fajniej gdy mamy mozliwość sekwencyjnej zmiany
    EOS + L i kupa gratów ...

Domyślnie

Zoomy wozić najlepiej Zoom-Zoom (to takie drugie drugie imię Mazdy)

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Swego czasu byłem przeciwnikiem automat,a to był błąd bo teraz mam dosyć ciągłego machania prawą reką...tym bardziej że nowe automaty są coraz lepsze,a jeszcze fajniej gdy mamy mozliwość sekwencyjnej zmiany

ja też byłem przeciwnikiem dopóki sam nie pojeździłem takowym

fakt że gdyby silnik nie miał dużej mocy to może tak fajnei by nie było, ale w przypadku gdy silnik ma sporą moc to na prawde widze same zalety automatu

lewa noga wieczny odpoczynek, prawa reka poza ruszaniem czy cofaniem tak samo

samochod nigdy nie szarpnie, nie zgasnie, rusza praktycznie sam, w korku po prostej jedzie bez trzymania gazu, pracy nad tym kiedy ma zmieniac biegi czy redukowac bardzo latwo sie nauczyc i wyczuc , plus jest opcja sport

minusy hmm, czasami brakowalo mi braku możliwości strzelenia ze sprzegła

ale przy duzej mocy driftować można i bez tego

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoomeX Zobacz posta
    A ja uważam, że najciekawszą opcją do miasta, w teren, oraz w trasę, czy do ścigania się jest Merc G-klasse model G55 AMG
    Gdzieś widziałem ploty że klasę G mają przestać produkować albo w ogóle albo już bez sztywnej ramy przez to nie będzie to prawdziwa terenówka.

Tanio w plener suzuki, odważnie defender
    Tylko ciekaw jestem jak z wygodą w tym defenderze czy nie będę się czuł jak mocno wstrząśnięty drink????:

Domyślnie

defender.. bajka na wyprawe i walniecia kilku zdjec kilka tys km od granicy pl.. dluga Gelenda rowniez..
    coz.. osobiscie sni sie o wielu rzeczach.. serce i portfel nakazuja jednak pozostac przy moim ukochanym Wranglerze
    Only in a Jeep
    Canon 500D + Sigma + revuenon + Falcon 8mm
    FACEBOOK

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów