Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Wątek: Obiektyw dla amatora. Tylko Canon i kapitał 1000 pln

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

Osobiście mam metalowe pierścienie natomiast z perspektywy czasu wydaje mi się, że chyba tak samo dałyby radę te plastikowe. No chyba, że ktoś zamierza podpinać pod nie bardzo ciężkie szkła to wtedy może rzeczywiście lepiej zainwestować w metal.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a tu na próbę fota 50mm + 3 perścienie kenko, szkło 50mm 1.8 ale z kitem byłoby podobnie, może trochę gorzej...
    Ostatnio edytowane przez KUBAwo ; 26-01-2011 o 14:03 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu
    Miasto
    Wwa

Domyślnie

Miałem krótką okazję pobawić się właśnie metalowymi z podpiętym 24-70 2,8. Fajna sprawa aczkolwiek z 50 1,8 też dawały radę no i już waga słoika nie ta, za to jaśniej, dletego sam pomyślę kiedyś nad tymi plastic fantastic
    Z T-shirt'ów to noszę XL, ale ze szkieł to i L wejdzie

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krisnrj Zobacz posta
    Miałem krótką okazję pobawić się właśnie metalowymi z podpiętym 24-70 2,8. Fajna sprawa aczkolwiek z 50 1,8 też dawały radę no i już waga słoika nie ta, za to jaśniej, dletego sam pomyślę kiedyś nad tymi plastic fantastic
    No co do jasności to niestety tu nie jest tak kolorowo bo żeby GO była w miarę to i tak trza mocno przymknąć.

Początki nałogu
    Miasto
    Wwa

Domyślnie

Tak zgadza się, ale same pierścienie sporo przyciemniają a i AF kuleje, natomiast na mnie wrażenie zrobił fakt, że praktycznie ora się przednią soczewką po fotografowanym obiekcie! Niesamowite wrażenie
    Z T-shirt'ów to noszę XL, ale ze szkieł to i L wejdzie

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów