Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: 350d chwilowe problemy - nic poważnego:)

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

dokladnie o tej klawiature myslalem ale nie moglem jej wygooglac

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOKIN
    Co więcej czasami kółko nastaw też jakby nie wysyła sygnału o zmianie nastaw - np w av kręcę a przysłona się nie zmienia itp.
    Tez tak mam czasem z moim 350D..... Z 4 razy tak mialem.... spotkal sie ktos z tym na jakis forach ??? Z gory thx za info!
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Nagle, bez żadnych sygnałów ostrzegawczych mój 350d padł! ...wyjęłam baterię na 3 sekundy włożyłam ponownie i gra! ... czy to czasem nie jest jakiś objaw początkowy sygnalizujący zbliżającą się usterkę???...
    Przyczynę dobrze określił Jac w słowach: "to jest objaw niedoskonalosci programow w urzadzeniach, niedlugo wszystko sie bedzie zawieszac"
    Jeśli masz ten aparat dość długo, to zainteresowałbym się na Twoim miejscu, czy moze w międzyczasie wyszła jakaś nowa wersja softu od Canona.
    Albo nawet nie sprawdzając zainstalowac najnowszy dostępny:
    http://web.canon.jp/Imaging/eosdigit...irmware-e.html
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mnie powiesił się w ten sposób raz, na początku. Reset "bateryjny" pomógł, i jak na razie wszystko działa ok. Przebieg ok 11 000 "kliknięć"

Początki nałogu

Domyślnie

Mam najnowszy firmaware więc nie mam chyba czego ściągać. To kółko nastaw tak mi odmówiło współpracy tylko raz - wczoraj - jak cały aparat stanął. Po wyjęciu i wsadzeniu baterii działa znowu OK.
    TOKIN(ka)

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    tja...

poniekad, do aparatu dzialajacego pod DOS-em, to ta hipoteza staje sie niebezpiecznie prawdziwa

No tego... Panowie Elektronicy - to powinna być klawiatura, która to Ctrl+Alt+Delete miałaby w JEDNYM klawiszu. Trzy to już perwersja ;-)

Janusz

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body
    No tego... Panowie Elektronicy - to powinna być klawiatura, która to Ctrl+Alt+Delete miałaby w JEDNYM klawiszu. Trzy to już perwersja ;-)

Janusz
    Czyżby brzytwa, przepraszam za wyrażenie, Ockhama?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Mam najnowszy firmaware więc nie mam chyba czego ściągać. To kółko nastaw tak mi odmówiło współpracy tylko raz ...
    Jeśli na tym się skończy to OK. Jednak gdyby się powtarzało, to i tak bym zainstalował na nowo soft (choćby ten sam).
    Windows też przecież instalujesz nieraz ten sam ponownie, no nie? :-D
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    Spox 8)

to jest objaw niedoskonalosci programow w urzadzeniach, niedlugo wszystko sie bedzie zawieszac, nawet odkurzacz albo suszarka... M$ rzadzi :-) powinnni do wszystkiego dodawac taka klawiaturke trzy guzikowa :-) [ctr+alt+del]
    nie wiem o co ci chodzi jak masz sprawny Komputer to winda sie nie wiesza ... (najczęściej wina uszkodzonego RAM) ... to takie stare stereotypy..
    moj sie nie zawiesił od 1 roku i nie był przeinstalowany w zasadzie nie pamiętam czy wogóle sie wiesza od kiedy jest SP2 dla windy
    pracowałem w studiu na PC obok facio na makówce ...resetował kompa 3x dziennie...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    nie wiem o co ci chodzi ....[ciach]...pracowałem w studiu na PC obok facio na makówce ...resetował kompa 3x dziennie...
    no to wiesz o co chodzi czy nie wiesz? i co to ma wspolnego z tym ze 350d sie powiesil i pomogl reset?
    EOT

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów