dokladnie o tej klawiature myslalem ale nie moglem jej wygooglac![]()
dokladnie o tej klawiature myslalem ale nie moglem jej wygooglac![]()
Tez tak mam czasem z moim 350D.....Zamieszczone przez TOKIN
Z 4 razy tak mialem.... spotkal sie ktos z tym na jakis forach ??? Z gory thx za info!
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Przyczynę dobrze określił Jac w słowach: "to jest objaw niedoskonalosci programow w urzadzeniach, niedlugo wszystko sie bedzie zawieszac"Zamieszczone przez TOKIN
Jeśli masz ten aparat dość długo, to zainteresowałbym się na Twoim miejscu, czy moze w międzyczasie wyszła jakaś nowa wersja softu od Canona.
Albo nawet nie sprawdzając zainstalowac najnowszy dostępny:
http://web.canon.jp/Imaging/eosdigit...irmware-e.html
Mnie powiesił się w ten sposób raz, na początku. Reset "bateryjny" pomógł, i jak na razie wszystko działa ok. Przebieg ok 11 000 "kliknięć"
Mam najnowszy firmaware więc nie mam chyba czego ściągać. To kółko nastaw tak mi odmówiło współpracy tylko raz - wczoraj - jak cały aparat stanął. Po wyjęciu i wsadzeniu baterii działa znowu OK.
TOKIN(ka)
Zamieszczone przez akustyk
No tego... Panowie Elektronicy - to powinna być klawiatura, która to Ctrl+Alt+Delete miałaby w JEDNYM klawiszu. Trzy to już perwersja ;-)
Janusz
Jeśli na tym się skończy to OK. Jednak gdyby się powtarzało, to i tak bym zainstalował na nowo soft (choćby ten sam).Zamieszczone przez TOKIN
Windows też przecież instalujesz nieraz ten sam ponownie, no nie? :-D
nie wiem o co ci chodzi jak masz sprawny Komputer to winda sie nie wiesza ... (najczęściej wina uszkodzonego RAM) ... to takie stare stereotypy..Zamieszczone przez Jac
moj sie nie zawiesił od 1 roku i nie był przeinstalowany w zasadzie nie pamiętam czy wogóle sie wiesza od kiedy jest SP2 dla windy
pracowałem w studiu na PC obok facio na makówce ...resetował kompa 3x dziennie...
no to wiesz o co chodzi czy nie wiesz? i co to ma wspolnego z tym ze 350d sie powiesil i pomogl reset?Zamieszczone przez popmart
EOT