I niby dlaczego to ma pomoc?Zamieszczone przez gwozdzt
I niby dlaczego to ma pomoc?Zamieszczone przez gwozdzt
Czy naprawdę nigdy nie reinstalowałeś systemu baź jakiegoś programu gdy komputer się wieszał?Zamieszczone przez RadiB
No jest. Ktos napisal kawalek softu, i ten soft nie jest wolny od bledow. Tyle i nic wiecej.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
W przeciwienstwie do PC'ta w systemach embedded zazwyczaj nie zapisuje sie nic w flash'u - do przechowywania danych sluzy RAM i EEPROM. Przepisanie softu w flash'u nie zmienia absolutnie nic.
Do adminów i autorki wątku - może by tak zmienić tytuł?? Bo raczej nietrafiony, jak się później okazało, a trwoży mnie za każdym nowym postem w wątku![]()
Zdarzyło mi się chyba ze 2 razy, że 300d odmówił posłuszeństwa i okazał się nagle, bez niczego - wyłączony. Okazało się ... że nie domykała się klapka od baterii, ot, coś weszło (paproszek) pod zawias![]()
Eureka !!!! Żonie ja bym też baterie na 3 minuty wyjął, ale nie wiem ile paluszków mam szukać (nie znam jej napięcia). To jest w "temacie" bo kiedyś była całkiem 35, i to D.... (przepraszam, nie mogłem się opanować, aby tego nie napisać) Więcej nie będę. :-)
a nie lepiej w jej przypadku zastosować grubsze paluszki ? no chyba że gripa nie ma :-(