Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Remote Shooting w ixus 40.. jak zrobic by dzialalo ???

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No i sie wyjasnilo dzieki tej instrukcji.

Strona 99:

The camera shutter cannot be controlled from a computer.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no to lipa :PP czas zakupic eos 350 d :PP juz bardzo dlugo sie naniego kusze i tym razem chyba go kupie :]]

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djmusik
    no to lipa :PP czas zakupic eos 350 d :PP juz bardzo dlugo sie naniego kusze i tym razem chyba go kupie :]]
    Bedzie jeszcze gorsza lipa bo na 350D nie mozesz kadrowac fotek na LCD a po podlaczeniu do kompa nie zrobisz z niego kamerki internetowej

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Bedzie jeszcze gorsza lipa bo na 350D nie mozesz kadrowac fotek na LCD a po podlaczeniu do kompa nie zrobisz z niego kamerki internetowej
    a poco mi kamerka internetowa? wcale oto mi niechodzilo :/ ja chce porzadny aparat i myslalem ze 350 d jest godny uwagi ale jednak nie ? to moze doradzisz mi jakis dobry aparat ?)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djmusik
    a poco mi kamerka internetowa? wcale oto mi niechodzilo :/ ja chce porzadny aparat i myslalem ze 350 d jest godny uwagi ale jednak nie ? to moze doradzisz mi jakis dobry aparat ?)

Jesli chcesz aparat ktory nagrywa filmiki i na ktorym mozna kadrowac na LCD, ktory ma duzego zooma i niezle makro - to 350D nie jest dla ciebie.

Jesli chcesz aparat o jednym z najlepszych wspolczynnikow jakosc/cena ale wymagajacy nieco zaangazowania (nauka fotografowania, podstawowa wiedza o obiektywach i obrobce zdjec) od strony uzytkownika - to 350D moze byc OK.

Jesli chcesz oba powyzsze jednak jakos polaczyc - czyli miec lepsza szybkosc, nizsze szumy, lepsza jakosc niz kompakty ale jednoczesnie za bardzo sie nie przejmowac - to 350D + 17-85 IS bedzie dla ciebie akurat, z niezla jakoscia, dobrym "zoomem", stabilizacja i bez potrzeby zmieniania obiektywu.
    Niestety "makro" dobrego to on nie bedzie mial

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów