Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: <<50d>> MOST WANTED pomocy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jak czytam te wiadomości odnośnie dostępności 50d to aż się cieszę, że nabyłem swoją sztukę w październiku 2010 roku za 2650 zł, mimo że od tamtej pory tak naprawdę mało co robiłem zdjęć bo brakowało mi czasu. Jednak czas się kiedyś znajdzie a 50d niedługo zniknie z półek..

Domyślnie

Jeszcze przed grudniem była sztuka w RTV/EURO/AGD Katowice Carrefour na Dąbrówki, miałem prawie brać, ale był paproch za matówka i w celu zbicia ceny i tego że kolesiowi zależało na prowizji posłał go do czyszczenia na żytnią miał dotrzeć w ciagu 3 tyg. ale jednak dotarł zamówiony w innym sklepie i w niższej cenie więc tamten tzw olałem, nie ma go wykazie sklepu ale można zawsze sprawdzić czy dotarł.
    Puszki i słoiki z zaklinaczem piorunów.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zeus1006 Zobacz posta
    Jak czytam te wiadomości odnośnie dostępności 50d to aż się cieszę, że nabyłem swoją sztukę w październiku 2010 roku za 2650 zł, mimo że od tamtej pory tak naprawdę mało co robiłem zdjęć bo brakowało mi czasu. Jednak czas się kiedyś znajdzie a 50d niedługo zniknie z półek..
    Przeczytałem cały topick z ciekawości i pomyślałem sobie, że na koniec naszkrobie właśnie posta słowo w słowo to co Ty stworzyłeś Ja swojego też nabyłem pod koniec września - czekałem na premiere 60D, ale się zawiodłem i popędziłem do sklepu po 50 zanim znikną. Dobrze, że nie czekałem z zakupem. Życzę szczęścia w poszukiwaniach. Poszukajcie w mniejszych sklepach - może się jeszcze gdzieś uchowały.

Pozdrawiam

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nomek Zobacz posta
    czekałem na premiere 60D, ale się zawiodłem i popędziłem do sklepu po 50 zanim znikną.
    Coś mi się wydaje, że w tej sytuacji niebawem pojawi się nowy temat <<40d>> MOST WANTED pomocy :grin:

Domyślnie

Witam,

tu masz ofertę, co prawda używka, ale 4,5 k fotek to nie tragedia :

http://cgi.ebay.ie/Canon-EOS-50D-15-...item1e60d41c38

Pozdrawiam,

J.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    albo tu :

http://www.adverts.ie/digital-cameras/canon50d/392926

J.
    Ostatnio edytowane przez jacek-ie ; 12-01-2011 o 21:50 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Masz tu cały zestaw:
    http://allegro.pl/canon-50d-sigma-17...408152624.html

według opisu sprzedawcy mało używany (2 śluby+zdjęcia rodzinne)

A jak nie znajdziesz to alternatywą będzie 60d. Pomimo braku magnezowej obudowy robi jednak zdjęcia i kręci filmy w hd. Sam niedawno nabyłem 60d + 17-85 za 4 tyś i sobię chwalę ten zestaw.
    pozdrawiam

Bywalec Awatar voriax
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

to się i dopiszę i ja,
    po premierze 60d jako nagrzany amator śliniący się ku 50d
    wytrąciwszy sam sobie wszelkie argumenty przeciw
    rzuciłem się w wir polowań, cel mógł być tylko jeden...
    upolowałem w pobliżu siebie 50d, jedna z ostatnich sztuk...

żałuję

żałuję, że nie mam do niego porządnego szerszego szkła
    za jakiś czas czeka mnie kolejne polowanie
    na w miarę szerokie, pancerne uzupełnienie ulubionego C70-200 :-)

V.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jak kupowałem swojego 40D naczytałem się wielu opinii na temet niewielkich różnic do starszego brata - więc po co przepłacać?

Domyślnie

Dziękuję za pomoc i za wasze linki.
    Udało mi się ustrzelić nowego canona 50d na allegro ostatnie sztuki.
    Cena nie była jakaś super okazyjna ale biorąc pod uwagę jak wygląda sytuacja to chyba się opłacało.

Aparacik przysłali mi po 2 dniach od czasu kupienia na allegro.
    Jestem z niego bardzo zadowolony i ciesze się że nie pokusiło mnie na 60d

Domyślnie

Jak, że to jest mój pierwszy post chciałbym się przywitać ze wszystkimi ...Cześć!

A nawiązując do tematu również nosiłem się z zamiarem kupna 50tki początkiem grudnia, gdzie ceny na allegro zaczynały się od 2600PLN. Wówczas byłem zupełnie spłukany z funduszy w związku z czym polowałem na jakąś używkę. Po nowym roku zauważyłem, że większość allegrowych sklepów wyprzedała aparaty i zostały same oferty z ceną powyżej 3000 - jak dla mnie cena nie do przyjęcia. Przy okazji ostatnio cena używanych 50tek wzrosła o jakieś 400-500zł i aktualnie wynosi cenę niemal nowych(!), które można było kupić miesiąc temu. Mi na szczęście udało się upolować w idealnym stanie i małym przebiegiem za niecałe 2tys zł, nie mniej jednak czekałem na niego ponad miesiąc obserwując aukcje.

Cytat Zamieszczone przez andye398 Zobacz posta
    Udało mi się ustrzelić nowego canona 50d na allegro ostatnie sztuki.
    Cena nie była jakaś super okazyjna ale biorąc pod uwagę jak wygląda sytuacja to chyba się opłacało.
    Napisz proszę w jakieś cenie kupiłeś aparat jeśli to nie tajemnica. Pozdrawiam

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów