Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Czy warto mieć Lightroom 3

Domyślnie

w trące, że kupując wersje student nie masz praw do pracy na nim jako fotograf i czy cos takiego ta wersja jest przeznaczona do nauki programu nie do celów komercyjnych.

Domyślnie

zanim zaczniesz pisać takie bajki zadzwoń do adobe i się dowiedz... ja kupiłem w wakacje master collection cs5 student & teacher, oczywiście wcześniej zadzwoniłem do adobe i wszystkiego się dowiedziałem, jest to pełna komercyjna wersja na której możesz normalnie zarabiać, ale wyłącznie w swojej własnej JEDNOOSOBOWEJ działałalności... ja takową prowadzę od 11 lat i dodatkowo jestem wykładowca UAM.
    5D markII | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Sekonic 358 | Pixel King i reszta chińszczyzny

Uzależniony Awatar MaciekH
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gudi Zobacz posta
    w trące, że kupując wersje student nie masz praw do pracy na nim jako fotograf i czy cos takiego ta wersja jest przeznaczona do nauki programu nie do celów komercyjnych.
    ale Cię ktoś paskudnie okłamał...
    20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gudi Zobacz posta

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Jak wygląda dokładnie operacja zakupu wersji student lightrooma? w sklepie pokazuje legitymacje studencką czy przesyłam gdzies kopie?

Bo chyba się skusze za te 3 stówki i ja,puki jestem jeszcze studentem to trzeba korzystać
    EOS + L i kupa gratów ...

Domyślnie

kupujesz normalnie, bez żadnych dokumentów... po otwarciu pudelka masz specjalny numer do zainicjowania procedury rejestracyjnej z supportem adobe, w trakcie tej procedury przesyłasz im skan wymaganych dokumentów i w odpowiedzi dostajesz pdf'a ze wszystkimi danymi rejestracyjnymi... u mnie trwało to niecałe 30 minut od momentu zainicjowania procedury do otrzymania numerów seryjnych... a puki spełniasz ich wymagania to korzystaj!
    5D markII | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Sekonic 358 | Pixel King i reszta chińszczyzny

Początki nałogu

Domyślnie

"póki"

swnw

Domyślnie

sorry

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Na prawdę wystarczy chodzić miesiąc do szkoły darmowej np. policealnej, wyrobić legitke i wziąść sobie legalnie photoshopa na użytek komercyjny ?

Domyślnie

Adobe Technical Support Centre
    pomoc@adobe.pl
    Tel: 00800 4411935
    (darmowy numer do polskojęzycznych konsultantów!)

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów