Pokaż wyniki od 1 do 10 z 88

Wątek: Sprzedać 300D dołożyć do 20D? Czy zostawić 300D i dokupić szkiełko...?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Routlaw: Pomyśl co Cię bardziej ogranicza - nic nie napisałeś o tym, dlaczego zastanawiasz się nad zmianą jednego czy drugiego. Masz w zasadzie zoomy pokrywające cały zakres, do tego sporo fajnych stałek M42, body też zdjęcia robi. Pomyśl zatem: czy nie przeszkadza Ci plastikowość kita? Czy nie chciałbyś zamiast M42 jednego porządnego tele? Czy jesteś zadowolony z AF w Sigmie? Czy nie korcą Cię mniejsze szumy w nowych body Canona? Itp. itd...

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Routlaw: Pomyśl co Cię bardziej ogranicza - nic nie napisałeś o tym, dlaczego zastanawiasz się nad zmianą jednego czy drugiego.
    Napisał!
    Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    Przyznaję się od razu że jestem gadżeciażem, lubie zmieniać, kupować, mieć coś nowego.

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop
    Napisał!
    To swoją drogą Ale "gadżeciarstwo" mozna zastosować do kupna czegokolwiek, choćby wężyka z bajerami za kilkaset PLN ;-)

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Routlaw: Pomyśl co Cię bardziej ogranicza - nic nie napisałeś o tym, dlaczego zastanawiasz się nad zmianą jednego czy drugiego. Masz w zasadzie zoomy pokrywające cały zakres, do tego sporo fajnych stałek M42, body też zdjęcia robi. Pomyśl zatem: czy nie przeszkadza Ci plastikowość kita? Czy nie chciałbyś zamiast M42 jednego porządnego tele? Czy jesteś zadowolony z AF w Sigmie? Czy nie korcą Cię mniejsze szumy w nowych body Canona? Itp. itd...
    hmm funkcjonalnie nie doskwierają mi żadne ograniczenia.. Sam nie wiem dlaczego zachciało mi się 20D? Jest mniej plastikowa?Bardziej czarna? Mam wrażenie że mój sprzęt nie umie zrobić naprawde ostrego zdjęcia(a może to ja nie potrafię).Rozumiem że KITem nie zrobie bardzo dobrego(ostrego)zdjecia...
    Sam nie wiem.. Na AF w Sigmie nie narzekam. Nie jest może najszybszy ale mi wystarcza..
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Miasto
    Zürich

Domyślnie

hmm funkcjonalnie nie doskwierają mi żadne ograniczenia.. Sam nie wiem dlaczego zachciało mi się 20D? (..)
    OK, skoro tak, to zmieniaj body. Myślę że wzrost "fun factor" powinien być stosunkowo największy

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

OK, skoro tak, to zmieniaj body. Myślę że wzrost "fun factor" powinien być stosunkowo największy
    Ee, ja myślę, że jakiś nowy fajny słoik też go ucieszy Może jakaś eLżbieta?

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Jeśli by tu chodziło tylko o powiekszanie "fun factor"... to bym nie miał wątpliwości... Jednak praca w budżetówce ogranicza...
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Jeśli by tu chodziło tylko o powiekszanie "fun factor"... to bym nie miał wątpliwości... Jednak praca w budżetówce ogranicza...
    Erm... no to ja już nic nie rozumiem... Najpierw piszesz, że chcesz coś zmienić - że masz $$$ albo na body albo na upgrade szkła. Na pytanie "a co Ci przeszkadza w aktualnym sprzęcie" - odpowiadasz, że nic, że "tak Cię naszło" i że to trochę gadżeto-mania. Na radę gadżetomaniaka (to ja), że w takim razie najwięcej frajdy będzie z upgrade body - odpowiedź jak wyżej. Kurde, normalnie czeski film ;-)

Uprawnienia umieszczania postów