To ci podpowiem: servo.Zamieszczone przez Routlaw
Tomasz: a jeśli routlaw robi tylko statyczne portrety?
Ja nie mówię, że 20d jest niepotrzebne. Tylko, że może nie każdemu....
Mi (fotografia kreacyjna) 300d by wystarczyło
(dobra, wolałbym 5d, ale ciągle 6-ki w totka nie mogę trafić.)
full servo, duzo lepsze iso800, normalna obsluga wyboru trybu pomiaru swiatlaZamieszczone przez Routlaw
Powinienem poszukać info co to jest to servo, wiec nie bede tutaj pytał no chyba że sam z siebie napiszesz w jednym zdaniu co to jest?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Co robie można zobaczyć w mojej galeryjce (moje wypociny) w stopceZamieszczone przez adamek
sie czepili tego servo... chyba bede musiał poszukać wiedzy na ten temat..Zamieszczone przez tpop
No teraz to kożystam z góra 400 bo powyżej straszne szumy...Zamieszczone przez tpop
w 300d jest nienormalna?Zamieszczone przez tpop
no przeciez Routlaw sam pisze ze z iso800 nie korzysta tylko dlatego ze szumy sa dla niego nie do zaakceptowania. Czytajmy ze zrozumieniem.Zamieszczone przez adamek
a przejdz w tryb M i ustaw "punktowy"Zamieszczone przez Routlaw
servo to ciągle ostrzenie. Trzymasz spust do polowy a AF caly czas pracuje. Przydaje sie do fotografowania szybko poruszjacych sie obiektow.Zamieszczone przez Routlaw
Ostatnio edytowane przez tpop ; 11-12-2005 o 19:41
Routlaw: Pomyśl co Cię bardziej ogranicza - nic nie napisałeś o tym, dlaczego zastanawiasz się nad zmianą jednego czy drugiego. Masz w zasadzie zoomy pokrywające cały zakres, do tego sporo fajnych stałek M42, body też zdjęcia robi. Pomyśl zatem: czy nie przeszkadza Ci plastikowość kita? Czy nie chciałbyś zamiast M42 jednego porządnego tele? Czy jesteś zadowolony z AF w Sigmie? Czy nie korcą Cię mniejsze szumy w nowych body Canona? Itp. itd...
Napisał!Zamieszczone przez muflon
Zamieszczone przez Routlaw