Jasne! Jakże mogłoby być inaczej: rozwód to zawsze koszty...
Jasne! Jakże mogłoby być inaczej: rozwód to zawsze koszty...
Gdyby nie te koszty nie byłoby tego wątkuZamieszczone przez hekselman
![]()
Tak wiec kupiłem szkiełko które zastąpi KIT'a...
Wybór padł na
Tamron SP AF28-75mm f2.8 XRDi LD Aspherical (IF) MACRO
Przy okazji WIELKIE dzięki dla Cichego za Piękny egzemplarz szybką wysyłkę i niewysoką cene!!
Pozdrawiam serdecznie
www.negatyw.org![]()
I również bardzo chciałbym podziękować Cichemu za to samo co powyżej !! :grin:
Cichy wymiata! Udalo mu sie sprzedac to samo szklo 2 kupujacym ("za to samo")! ;-)Zamieszczone przez scooter
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Wiecie Szanowni....
Wydaje mi sie ze sensowna polityka to taka jak ja uprawiam.
300D + plus dobre szkła .. na poczatku jeden startowy zoom (nawet kitowy) a potem stałki 28,50,85 a potem ZOOMy L-ki ... a potem dokupiłem 20D a 300d zostaje na back-upie ....
To człowiek robi zdjecie obiektyw go rysuje a aparat ma zarejestrować ..
Jak bedziesz miał pomysł na zdjecie i dobre szkło to w EOSie 3000 lub nawet 850 bedzieszmial fajne foty ....
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Witam,
Ja tez doszlam do podobnego wniosku co tdf tylko 300 D sprzedaje.
Czekam na 30 D i jak zaczna wymiatac u Canona biore 20 D.
Mialam watpliwosci co do obiektywow ale (czy zostawiac czy nie )ale w tej chwili juz nie.Mam sigme 24-60 ex i jestem z niej zadowolna .Byl moment ,ze chcialam ja zamienic na kultowego tamrona ale gdy wzielam go do reki zmienilam zdanie.Sigmy w tej chwili (24-60 , 28-70 ex chodza w tej samej cenie)Na el canona mnie nie stac.