Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75

Wątek: Zdradziłam Nikona, pokochałam 5D mark II POMOCY

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

im gleiej brne w to forum tym silniejsze odnosze wrazenie ze coniektore osoby powinny wylaczyc monitory schowac aparaty i wyjsc miedzy ludzi nabyc troche ogłady i nauczyc sie kultury
    drwiny i chamskie zachowanie jest tutaj na pozadku dziennym czy jest to kobieta czy nie przedstawila sie jako takowa wiec ludzie maja prawo ja tak traktowac, a niektorzy widze jak w podstawowce pod spudniczke jak nie zajrzy to nie uwierzy
    moze reniatka powinna zrobic sobie zdjecie z piatkom na szyjce wtedy by wszyscy uwierzyli co tylko jesli to naprawde byla by kobieta ??

co do pytan to wydaja sie calkiem normalne zreszta na wiekszosc kolezanka uzyskala juz odpowiedzi

gratuluje zmiany i oczywiscie aparatu sam sie do takowego przymierzam ale jeszcze troche to potrwa
    jesli kupie 5d tez zapytam o kalibracje monitora ludzie beda mogli mnie zjechac :-D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    swoja droga juz chyba drugi dzis raz odnosze sie do braku kultury na forum :/ to chyba o czyms swiadczy
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    czemu tu nie ma opcji edit :/ zapomnilem dodac co do monitora to chyba najprostszy sposob to porownanie obrazu monitora z jakas sensowna odbitka sama zobaczysz czy barwy sa dobrze odwzorowane to jesli chodzi o amatorskie rozwiazania

Proszę o przestrzeganie pkt. 6. regulaminu forum.
    Pozdrawiam.
    K.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 11-01-2011 o 19:50

Uprawnienia umieszczania postów