Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: Zdradziłam Nikona, pokochałam 5D mark II POMOCY

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez reniatka266 Zobacz posta
    Jestem tu nowa i zanim sie zalogowalam widzialam jak inni mieli podpisy i znacznie to ulatwialo im rozmowe z forumowiczami, nie podoba ci sie to, albo uwazacie ze jest to prowokacja, prosze, zgloscie to do moderatora, neich usunie post.
    Przeczytaj to co wyżej jeszcze kilka razy i wtedy może coś Ci z tego wyjdzie.
    dobral mi wlasnie taki dobry sprzet, dal dobra cene, jak na moj poziom wiedzy, mial znacznie wiekszy
    To skąd tak mierne pytania w Twoim przypadku? Wcześniej robiłaś nikonem zdjęcia weselne i sesyjki - wtedy monitora nie kalibrowałaś?
    Pozdrawiam zazdrosnych Jak chcecie sie pochwalic to mi pomozcie, a nie z zawiscia skaczecie po mnie jak po materacu
    blablabla..., Straszne.
    Gdybym był na Twoim miejscu przestałbym pisać o zawiści czy zazdrości i zaczytywał się w tematy na forum cb.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez N00bek Zobacz posta
    Przeczytaj to co wyżej jeszcze kilka razy i wtedy może coś Ci z tego wyjdzie.

To skąd tak mierne pytania w Twoim przypadku? Wcześniej robiłaś nikonem zdjęcia weselne i sesyjki - wtedy monitora nie kalibrowałaś?

blablabla..., Straszne.
    Gdybym był na Twoim miejscu przestałbym pisać o zawiści czy zazdrości i zaczytywał się w tematy na forum cb.
    Jaceksw zapomnial wół jak cielęciem był ?? chyba zapomniał. Nawet jak wygrałam , to nie moge miec takiego sprzętu ??
    A wlasnie ze bede miała
    To Ty ten sprzęt masz czy nie?

Na początku także wspominasz od razu o zazdrości. Dziwisz się? Ludzie latami zbierają na taki sprzęt, a Ty tutaj wyskakujesz na sprzęt za kilka tysięcy i jeszcze zadajesz pytania typowo laikowe. Jeżeli byś miała ćwierć rozumu , skorzystała byś z szukajki cb.

Jeżeli chcesz brać pieniądze za śluby to niech ludzie zaczną częściej chodzić do kościoła
    Ostatnio edytowane przez N00bek ; 10-01-2011 o 11:41 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów