Jesli chodzi o moj podpis,to zrobilam to na wzor innych, np na Twoj wzor bo widze ze sam masz linijke chwalenia. Jesli tak to odebrales, to ja przyjme to jako kolejna zazdrosc. W moim domniemaniu, forum jest po to by sobie pomagac, skoro nawet mam go w spadku, czy z smsa, czy nie wiem....wygralam milion w totka....to kupie sobie jeszcze piec takich i bede dawac innym do nauki bo moze innych nie stac, nie powinienes sie wtracac w moje fundusze- to taka moja dygresjasluszna na pewno.
Jestem tu nowa i zanim sie zalogowalam widzialam jak inni mieli podpisy i znacznie to ulatwialo im rozmowe z forumowiczami, nie podoba ci sie to, albo uwazacie ze jest to prowokacja, prosze, zgloscie to do moderatora, neich usunie post.
Czasami dziadek kupi sobie auto za 100 tys zl i nie wie zupelnie jak sie go odpala, a wystarczy np przycisnac guzik ktory jest zazwyczaj po prawej stroniea nie szukac wejscia na kluczyk jak w maluchu
![]()
Co do Fotobrosa, dzieki temu Panu, ktory ma ten sklep i jest wlascicielem , dobral mi wlasnie taki dobry sprzet, dal dobra cene, jak na moj poziom wiedzy, mial znacznie wiekszy i dlatego chce go pochwalic bo nie wciskal czegos co jest drogie a co mi sie nie przyda. Co do aktualnych cen mozna sie do inego wybrac i ma wszystko na miejscu
Pozdrawiam zazdrosnychJak chcecie sie pochwalic to mi pomozcie, a nie z zawiscia skaczecie po mnie jak po materacu
Proszę o stosowanie się do pkt. 6. regulaminu forum.
Pozdrawiam.
K.