www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Spoko, ja jakiś czas temu ZDRADZIŁEM Pentax'a i jakoś przede mną z tego powodu nikt nie ucieka :grin:Zamieszczone przez MariuszJ
Sprawa jest banalna. 2-3 h praktycznych zajec dadza jej wiecej niz 24h na forum.
Co za filozofia.
może niektórzy podejrzewają, że to prowokacja, inni, że być może troll, jeszcze inni zazdroszczą, sam się też nad tym zastanwiałem, ale nie zmiania to faktu, że osoba autentyczna i pojęcie ma, wystarczy poszukać w necie, a znajdziecie ofertę zdjęć śłubnych z samplami...![]()
gdzie moge tutaj wrzucic galerie ?? Czy mam pojecie ?? mialam o Nikonie, canonem sie ucze...chyba wiecej nie zadam juz zadnego pytania na forum. Wrzuce pierwsze zdjecia pstrykniete tym canonem.
Co do 50 1.4 albo 1.8 , wlasnie sie do niego zbieramwiem ze to dobry fetysz majac 1.4, w nikonie wlasnie taki mam i tylko nim wychodzily mi super ujecia. !!!!
5D mark II (battery pack) + 16-35 L II USM 2.8 , 70-200 2.8 L USM , Speedlite 580 EX II, Canon EOS Rebel T2i + fish eye 8mm 3.5, EFS 18-55 IS , EFS 55-250 mm 5.6 IS. + torba canon, plecak, szelki, walizka i reszta...
IMHO to porównanie to możesz sobie...
Wyobraź sobie, jak "łatwo" się było by przestawić na inny samochód,
gdyby producenci tychże nie trzymali standardów w kwestii układu/kolejności pedałów,
wajchy do biegów i kierownicy, bo z pozostałymi wichajstrami to i tak jest różnie.
Wystarczy nadmienić sytuację gdy osoba jeżdżąca lata z manualną skrzynią
przesiada się na automatyczną - trochę trwa, zanim przestanie deptać w podłogę
i łapać za każdym razem wajchę.
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."