Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: Zdradziłam Nikona, pokochałam 5D mark II POMOCY

Widok wątkowy

Domyślnie

Dziekuje normalnym za to ze mi pomogli, nadal nie rozumiem podejscia do sprawy innych osob, kilka forumowiczow ladnie to opisalo i niech tak zostanie.

Na ten czas dziekuje za pomoc, napewno skalibruje monitor, napewno zmienie karte grafiki , jestem kobieta i nie zawsze dla mnie wszystko jest do pojecia, mzoe by bylo gdyby byla inna ma natura, ale niestety czasami wole spytac
    Jeszcze raz witam sie jako nowa z kolegami i jesli bede mogla tylko w czyms pomoc to zapraszam , napewno to uczynie
    Do reszty : Pamietajcie ze czlowiek musi sie rozwijac, wazne sa cele w zyciu i nie tylko siedzenie na klopsie i podejrzewanie o historie z kosmosu. Wazne jest tez to co sie chce w zyciu osiagnac, moim celem nie bylo tylko zakladanie postow by wzbudzic zainteresowanie. Z tego powodu , ze uzyskalam juz wszystkie wazne dla mnie odpowiedzi i informacje, po prostu zabieram sie do roboty.
    Piszcie, osadzajcie i tak mnie nie złamiecie bede sie piela do gory i zdobywala doswiadczenie w dziedzinie sprzetu canona !!

Dziobolek i inni Panowie dzieki wielkie !! naprawde duzo mi pomogliscie !!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    krisnrj Jak bedziesz w kielcach to napisz mi prywatna wiadomosc, napewno sie bedziemy mogli spotkac i popstrykac jakies fajne fotki ja zdobede moze przy Tobie jakies doswiadczenie a Ty umocnisz sie w wierze tego sprzetu i moze sam sobie taki sprawisz a moze juz masz to mi pokazesz kilka fajnych magicznych sztuczek

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez reniatka266 ; 10-01-2011 o 16:23 Powód: Automerged Doublepost
    5D mark II (battery pack) + 16-35 L II USM 2.8 , 70-200 2.8 L USM , Speedlite 580 EX II, Canon EOS Rebel T2i + fish eye 8mm 3.5, EFS 18-55 IS , EFS 55-250 mm 5.6 IS. + torba canon, plecak, szelki, walizka i reszta...

Uprawnienia umieszczania postów