Pokaż wyniki od 21 do 30 z 75

Wątek: Zdradziłam Nikona, pokochałam 5D mark II POMOCY

Widok wątkowy

Domyślnie

Jesli chodzi o moj podpis,to zrobilam to na wzor innych, np na Twoj wzor bo widze ze sam masz linijke chwalenia. Jesli tak to odebrales, to ja przyjme to jako kolejna zazdrosc. W moim domniemaniu, forum jest po to by sobie pomagac, skoro nawet mam go w spadku, czy z smsa, czy nie wiem....wygralam milion w totka....to kupie sobie jeszcze piec takich i bede dawac innym do nauki bo moze innych nie stac, nie powinienes sie wtracac w moje fundusze- to taka moja dygresja sluszna na pewno.
    Jestem tu nowa i zanim sie zalogowalam widzialam jak inni mieli podpisy i znacznie to ulatwialo im rozmowe z forumowiczami, nie podoba ci sie to, albo uwazacie ze jest to prowokacja, prosze, zgloscie to do moderatora, neich usunie post.
    Czasami dziadek kupi sobie auto za 100 tys zl i nie wie zupelnie jak sie go odpala, a wystarczy np przycisnac guzik ktory jest zazwyczaj po prawej stronie a nie szukac wejscia na kluczyk jak w maluchu
    Co do Fotobrosa, dzieki temu Panu, ktory ma ten sklep i jest wlascicielem , dobral mi wlasnie taki dobry sprzet, dal dobra cene, jak na moj poziom wiedzy, mial znacznie wiekszy i dlatego chce go pochwalic bo nie wciskal czegos co jest drogie a co mi sie nie przyda. Co do aktualnych cen mozna sie do inego wybrac i ma wszystko na miejscu

Pozdrawiam zazdrosnych Jak chcecie sie pochwalic to mi pomozcie, a nie z zawiscia skaczecie po mnie jak po materacu

Proszę o stosowanie się do pkt. 6. regulaminu forum.
    Pozdrawiam.
    K.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 10-01-2011 o 15:37
    5D mark II (battery pack) + 16-35 L II USM 2.8 , 70-200 2.8 L USM , Speedlite 580 EX II, Canon EOS Rebel T2i + fish eye 8mm 3.5, EFS 18-55 IS , EFS 55-250 mm 5.6 IS. + torba canon, plecak, szelki, walizka i reszta...

Uprawnienia umieszczania postów