Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: Zdradziłam Nikona, pokochałam 5D mark II POMOCY

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez reniatka266 Zobacz posta
    Tak do wszystkich, moze nie bedzie to inteligentne co napisze, ale zawsze pobierala mi sie wersja trial Lightrooma, wczoraj triumf !!! mam pelna wersje :P dobra, to tak dla oderwania sie od tematu- po prostu jestem dziwnie dumną brunetką
    Co do wersji to mam pelna oryginalna
    Co jak, co ale ja w to po prostu nie wierzę. Można by się pytać o jakieś bzdury itd, ale w sumie mam to gdzieś.
    Piractwo się kręci. Natomiast wy młodzi nic sobie z tego nie robicie.
    Co do stopki brawo. Trzeba było jeszcze wypisać aparaty krewnych, znajomych i sąsiadów. Jeśli to Cię wystarczająco usatysfakcjonuje, to mamy tutaj odpowiedni dział do chwalenia się sprzętem.

Ustawienia aparatu ? Fizi dizi..., każdy ustawia jak mu wygodnie. Jeśli ktoś Ci poda ustawienia swojego aparatu to niestety jego strata. Jeżeli robisz zdjęcia weselne czy sesyjki, to pogrzebać w ustawieniach możesz.

DDR2 czy DDR3 nie zrobi wielkiej różnicy. Jak tanim kosztem, to 4gb ddr2 starczy na spokojnie. Karta grafiki? Polecam 8600gt albo 250gts. Może filmy Cię wkręcą

Póki, co nie chwal się tylko rób zdjęcia, bo sprzętu można mieć pełen wór po ziemniakach, a ze zdjęć nici... Bo przecież włącznik będzie nie po tej stronie.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez N00bek Zobacz posta
    Póki, co nie chwal się tylko rób zdjęcia, bo sprzętu można mieć pełen wór po ziemniakach, a ze zdjęć nici... Bo przecież włącznik będzie nie po tej stronie.
    Ale teraz włącznik jest po jedynie słusznej stronie
    i ISO da się zmienić trzymając aparat przy oku

Arturs Fotobros fajna firma, naprawde korzystne ceny.
    nie wiem, może i korzystne.. to twoja firma czy pracujesz tam że o to pytasz?
    To tam gdzie Kwant?

Czy moze nalezysz do jakiegos stowarzyszenia foto w CK ??
    Po co należeć do stowarzyszenia jak tu jest typowe polskie piekiełko? zaraz są rozłamy i kłótnie (jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ... )
    robię zdjęcia na Koronie od paru lat i się nasłuchałem różnych rzeczy
    Jedyne co uważam i szanuję to www.jakiecudne.pl Pawła Zawadzkiego - on robi to z zamiłowania i nie ogląda się na innych.. reszta.. hmm.. mam swoje zdanie na ten temat - poczytaj sobie np. tu: http://www.canon-board.info/showthre...=44330&page=25
    generalnie to czasem się z spotykamy na piwku na sienkiewce itp. i tyle, wolę sobie sam pstrykać albo z kolegami się umówić na zdjęcia poza formalnymi strukturami..
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 09-01-2011 o 23:58
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Ale teraz włącznik jest po jedynie słusznej stronie
    i ISO da się zmienić trzymając aparat przy oku
    arturs, szanuję Cię jako moderatora, ale zrób coś dla mnie. Przeczytaj mój post ponownie i zrozum przesłanie:-D Bo tak prawdę powiedziawszy włącznik w D70 jest bodajże na górze przy spuście. W Canonie 50D u dołu przy ekranie, a w nowym 60D na górze po lewej

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez N00bek Zobacz posta
    arturs, szanuję Cię jako moderatora, ale zrób coś dla mnie. Przeczytaj mój post ponownie i zrozum przesłanie:-D Bo tak prawdę powiedziawszy włącznik w D70 jest bodajże na górze przy spuście. W Canonie 50D u dołu przy ekranie, a w nowym 60D na górze po lewej
    dokładnie rozumiem - złej baletnicy itd. . toteż piszę - że teraz jest po właściwej - nie napisałem z której
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów