Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: [qbanez] Sylwester w Pradze

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar foto-oko
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Bardzo ciekawe zdjecia, ale jakie jest przeslanie tych zdjec? 1 zdjecie jak z wojny, 8 jak z demonstracji, 4 jak z gangu itd. Bardzo niespojne.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-oko Zobacz posta
    Bardzo ciekawe zdjecia, ale jakie jest przeslanie tych zdjec? 1 zdjecie jak z wojny, 8 jak z demonstracji, 4 jak z gangu itd. Bardzo niespojne.
    Rzeczywiście oglądając zdjęcia można odnieść wrażenie, że są one trochę niespójne. Nie mam oczywiście na myśli zakłóceń w odbiorze obrazu przez twórcę zdjęć :wink: Po prostu ich autor w danym miejscu i czasie uwiecznił to, co się działo obok niego. Być może gdyby znajdował się np na Hradczanach, Moście Karola lub Złotej Uliczce ich przekaz (a zarazem nasz odbiór) byłby zupełnie inny.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Domyślnie

Średnie zdjecia bardzo średnie. Estetyka wykonania jakoś mi nie pasuje. Gdyby te zdjecia zostały zrobione kompaktowym olympusem mju na klisze to zdecydowanie inaczej by się na te zdjecie patrzyło, a tak... widzimy tylko zdjęcia strzelajacych azjatów.. i to niby Praga
    ale wiemy, ze oni są wszędzie.

Dopiero zaczyna Awatar qbanez
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie

Dzięki za wszystkie komentarze. Właściwie to z każdym z nich się zgadzam, ale pozwoliliście mi spojrzeć na te zdjęcia z innego punktu widzenia, z dystansu, bardziej obiektywnie i krytycznie, nieco innym okiem niż wcześniej. Dzięki

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Dla mnie wszystkie za bardzo w czerwien wpadaja - chyba zly WB dobrales. Na 6 widac ze to Praga.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów