Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: O Canonie bardzo dużo...

Bywalec
    Miasto
    Pommern

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc_iek Zobacz posta
    Jako amator uprzejmie proszę o niemylnie amatora z ignorantem. A jak mawiają moi muzyczni znajomi - lepiej profesjonalnie odstawiać amatorkę, niż amatorsko silić się na profesjonalizm!
    Masz rację, tekst pisany przez ignoranta dla ignorantów. Autor amatorsko "silił się na profesionalizm", wczoraj pewnie pisał klonowaniu owiec, jutro napisze o najnowszym dlugopisie testowanym w kosmosie .
    Nie zmienia to faktu, że Canon robi dobre lustrzanki a jakiś onetowy pismak robi ludziom wodę z mózgu.
    EOS 5, 500N, 400D, 50D

Dopiero zaczyna Awatar kemyszek

Domyślnie

skoro mowa o długopisach to przypomniało mi się coś. NAS(R)A wydała grube miliony na wynalezienie długopisu "działającego" w kosmosie ,a rosjanie zabierali ze sobą ołówki. ^^. Jak coś przekręciłem to proszę o pouczenie internetowych wyjadaczy. ArtykÓł to dno i tyle.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    o Canonie napisali bardzo dużo, tak jakby był tylko 1 model na topie...
    http://technowinki.onet.pl/artykuly/...8,artykul.html
    tak, ale z tego co pamiętam, to link "na głównej" tego portalu była zatytułowany "7 najlepszych lustrzanek dla amatorów w 2010", więc nie rozumiem o co cały rumor??
    .
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cały ten artykuł to faktycznie kiszka, ale:

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Moj platykowy trabant az trzeszczy ze smiechu. Myslalem ze Plastyk – osoba zajmująca się twórczością w zakresie sztuk plastycznych
    plastyk, to osoba zajmująca się twórczością sztuk plastycznych oraz potoczne określenie TWORZYWA SZTUCZNEGO.
    Natomiast plastik, to materiał wybuchowy. :cool:

Coś już napisał Awatar SergioM
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ten artykuł to naprawdę slaby, ale te komentarzu fanboyow i "profesjonalistów" to jeszcze gorsze
    EOS 5DmkII | EOS 600 | EF 28 f/1.8 USM | EF 50 f/1.4 USM | EF 135 f/2.0 L USM
    PowerShot S95 | AE-1p | Canonet QL19 GIII
    SergioM

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SergioM Zobacz posta
    Ten artykuł to naprawdę slaby, ale te komentarzu fanboyow i "profesjonalistów" to jeszcze gorsze
    A ja uważam że z tego wszystkiego to jeszcze najlepsze. Przynajmniej pośmiać się można .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Pommern

Domyślnie

komentarze faktycznie przednie, nawet wątek ślubny się objawił

niejaka jola:
    "Kiedyś trzeba było dać 1000zł za zrobienie zwykłego ślubu, przecież to był rozbój w biały dzień i cwaniactwo. Teraz każdy może zrobić perfekcyjne zdjęcie i w końcu ceny za fotki są normalne."

Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 06-01-2011 o 04:02 Powód: OT
    EOS 5, 500N, 400D, 50D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Poczyściłem. Panowie bardzo proszę o nie kontynuowanie tematów: materiałów wybuchowych, tworzyw sztucznych, zagadnień lingwistycznych itd.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów