Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: O Canonie bardzo dużo...

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie O Canonie bardzo dużo...

o Canonie napisali bardzo dużo, tak jakby był tylko 1 model na topie...
    http://technowinki.onet.pl/artykuly/...8,artykul.html

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

D7000... ...oraz możliwość filmowania w opcji Full-HD (1080p) z pełnym zakresem zoom...
    A niby ktora nie ma :P ? Zoom sie raptem ogranicza ? Taki 18-55 raptem magicznie zacina sie na stale i nie ma krecenia ? :P

Żeby poprawić dźwięk można użyć zewnętrznego mikrofonu
    Mikrofon sluzy do lepszego przechwytywania dzieku, a nie poprawiania

Nikon D3100 to dla odmiany lustrzanka przewidziana dla osób dopiero zaczynających swoją przygodę z aparatami wyposażonymi w lustra.
    Juz widze ten wysyp lustrzanek w rekach posiadaczek-robicielek słit foć. Jak ma lustra to biore...

Dla niedoświadczonych użytkowników przygotowano Przewodnik, który w trakcie pracy podpowiada, co fotograf powinien zrobić aby uzyskać jak najlepsze parametry zdjęcia.
    To chyba jakas opcja dla producentow, skoro aparat podpowiada jak uzyskac parametry

Canon... ...60D... ...Niestety obudowa aparatu wykonana została z plastyku...
    Moj platykowy trabant az trzeszczy ze smiechu. Myslalem ze Plastyk – osoba zajmująca się twórczością w zakresie sztuk plastycznych

Sony α55... ...Naszą uwagę bardziej przykuł ten pierwszy model, głównie dlatego, że ma większą matrycę (16,2 mln pikseli)...
    Nie mam wiecej pytan. Czas na jakis aparat Canona, ktory bedzie mial 4mpix i wbudowana interpolacje do 200mpix - sukces murowany na onecie!

Dalej juz mi sie nie chce, poniewaz poziom tego artykulu, znajomosc autora na ten temat i styl wypowiedzi budzi we mnie skrajnie mieszane uczucia - smutku i smiechu. Nie pierwszy raz kiedy artykul jest ponizej krytyki i mozna przyczepic sie do kazdego zdania. Jak sie na czyms czlowiek nie zna, to powinien tego nie wykonywac. Jakby chirurg zamontowal nerke zamiast watroby, to by juz nie byl chirurgiem. Szkoda ze inne dziedziny zycia nie sa tak konsekwentne. Moze bylby wyzszy poziom tego co sie czyta

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No niestey chyba w większosci przypadków na tego typu serwisach są pdobne jakościowo artykuły.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Dalej juz mi sie nie chce, poniewaz poziom tego artykulu, znajomosc autora na ten temat i styl wypowiedzi budzi we mnie skrajnie mieszane uczucia - smutku i smiechu.
    Nie ma się co bulwersować - jaki odbiorca, taki artykuł.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

taaa super portal

i jakie świetne artykÓły

http://technowinki.onet.pl/multimedi...foto-male.html
    no comment...

Domyślnie

Natomiast o Olympusie E-5 napisali: "Trudno nim na przykład wykonać zdjęcie obiektywem o krótkiej ogniskowej". Nie wiem nawet jak to skomentować. Widać, że autor jest zwykłym głąbem.

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sando Zobacz posta
    Natomiast o Olympusie E-5 napisali: "Trudno nim na przykład wykonać zdjęcie obiektywem o krótkiej ogniskowej". Nie wiem nawet jak to skomentować. Widać, że autor jest zwykłym głąbem.
    może autorowi chodziło o trudność skonstruowania obiektywu o krótkiej ogniskowanej dla systemu 4/3, co pojawiało sie w komentarzach do testów obiektywów "którkogoniskowych" na Optycznych

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Wygląda jak reklama jedynie słusznej firmy .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Pommern

Domyślnie

Prosty wniosek. Canon produkuje zbyt dobre lustrzanki by dawać je do rąk amatorom.
    EOS 5, 500N, 400D, 50D

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Jako amator uprzejmie proszę o niemylnie amatora z ignorantem. A jak mawiają moi muzyczni znajomi - lepiej profesjonalnie odstawiać amatorkę, niż amatorsko silić się na profesjonalizm!
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów