Jak byliście zadowoleni to proszę pisać dlaczego a może raczej nie byliście zadowoleni to piszczcie jakie były tego powody. I bardzo proszę nie pisać bajek, tylko rzetelnie napisać tak na chłodno z perspektywy czasu jak długo byliście zadowoleni z zakupu używanego sprzętu i cieszyliście się z jego posiadania i używania. Jak ktoś się naciął to nie czaić się i napisać dlaczego tak wyszło.
Sam nie mam żadnych doświadczeń w tym temacie, bo to co mam w podpisie kupiłem 14 miesięcy temu w sklepie i jest to moja pierwsza lustrzanka cyfrowa, obawiałem się kupować używane body czy obiektyw, zdecydował fakt posiadania rocznej gwarancji.
Mając wówczas tę wiedzę, którą mam dziś to kupiłbym używany 50D i nowy Tamron 17-50 i ta świadomość spowodowała, że przymierzałem się do zakupu używanego 50D. Przymierzałem się, ale już się nie przymierzam (na razie) bo od jakiegoś czasu cena mało używanego body 50D w bardzo dobrym stanie to prawie cena nowego sprzed paru miesięcy. No a jak by się jeszcze małżonka dowiedziała o tym, że kupiłem sobie znowu zabawkę i to drożej zamiast taniej to dopiero miałaby temat do wypominania na ładnych parę miesięcy.
Pozdrawiam