Pokaż wyniki od 1 do 10 z 129

Wątek: Czy po zakupie używanego aparatu, obiektywu byliście zadowoleni?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Kupiłem 20d z przebiegiem 5k gdzie później osobiście słyszałem że takie "nówki" też czasem sprzedajemy u nas w sklepie (jeden z dużych marketów). Po czym się uśmiechną sprzedawca.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez retter Zobacz posta
    Kupiłem 20d z przebiegiem 5k gdzie później osobiście słyszałem że takie "nówki" też czasem sprzedajemy u nas w sklepie (jeden z dużych marketów). Po czym się uśmiechną sprzedawca.
    No tak, ktoś kupi, poużywa, a później stwierdzi, że nie chce sprzętu i oddaje go do sklepu. A sklep co? Wyrzuci? Włoży do pudełka, zabinduje i jest nówka sztuka.

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    No tak, ktoś kupi, poużywa, a później stwierdzi, że nie chce sprzętu i oddaje go do sklepu. A sklep co? Wyrzuci? Włoży do pudełka, zabinduje i jest nówka sztuka.
    Ino nie mój problem i nie ja zawiniłem. Ale mogło to być przez włożenie karty CF z licznikiem nabitym do 5k. Choć kto wie, przesłanka jest taka że nawet jak kupujemy w sklepie warto tą rzecz sprawdzić.

Choć znam sklep który ma wystawowy eizo na TN z licznikiem ponad 4-6kh i tam nie ma jak sztucznie nabić licznika on po prostu musi swoje wypracować. Zaleta jest ta że z takim przebiegiem martwy piksel by się pojawił to trzeba mieć MEGA pecha.
    Nie wszystko jest nowe co kupujemy w sklepie.

Pójdę dalej i powiem że w EURO sprzedano mi wręcz używane MP3, serwis sony olewał sprawę, mp3 krążyło miedzy euro a serwisem sony aż skończyła się gwarancja.

Po takich i innych przygodach wiem że zwykli ludzie potrafią być bardziej uczciwi niż renomowane marki.

Uprawnienia umieszczania postów