Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: [Battle] fajerwerki noworoczne

Domyślnie [Battle] fajerwerki noworoczne

Witajcie!
    Pewnie wielu z użytkowników na zabawę sylwestrową zabrało aparat, może więc jakiś battle w tym temacie? Proponuję zdjęcia samych fajerwerków (będzie trudniej, bo chyba trzeba było sporo się pogłowić żeby coś nowego/ciekawego wymyślić). Chyba że poszerzyć temat do ogólnie nocy karnawałowej i np 2,3 zdjęcia z wieczoru? Sam aparat miałem i coś tam się znajdzie więc jeden chętny jest:]
    Pozdrawiam i zapraszam do zabawy!
    Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....

Coś już napisał Awatar ksp01marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tim Zobacz posta
    Witajcie!
    Pewnie wielu z użytkowników na zabawę sylwestrową zabrało aparat, może więc jakiś battle w tym temacie? Proponuję zdjęcia samych fajerwerków (będzie trudniej, bo chyba trzeba było sporo się pogłowić żeby coś nowego/ciekawego wymyślić). Chyba że poszerzyć temat do ogólnie nocy karnawałowej i np 2,3 zdjęcia z wieczoru? Sam aparat miałem i coś tam się znajdzie więc jeden chętny jest:]
    Pozdrawiam i zapraszam do zabawy!
    ...widać że mieli, ale same szampany pod pachą. Cisza okrutna, chyba że powoli dojdą do siebie i cosik się zacznie dziać...

Domyślnie

najwyraźniej choć może jak ktoś wytrzeźwieje i znajdzie fajne kadry na karcie to się jeszcze odezwie;]

Domyślnie

musztarda po obiedzie ... trzeba było w piątek rzucić temat

... jeszcze dochodzę do siebie

Bywalec Awatar BRS
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

malo kto bral pewnie statyw ze soba na sylwestra:P a bez niego troche ciezko
    ale jesli cos sie znajdzie...
    (proponuje 2-3 zdjecia samych fajerwerkow albo np 2 zdjecia fajerow i jedno z nocy)
    ale to pozostawiam zalozycielowi tematu :P

1.Tim
    2.brs
    Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
    http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja zawsze robię jedno zdjęcie i jeśli wystarczy to wezmę udział. Ale za tydzień jest Światełko do Nieba czyli zagra świąteczna orkiestra. Może poszerzyć battla o ten temat?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

ja niestety w orkiestrze nie wezmę udziału...jestem za granicą;/ można ograniczyć do 2 zdjęć samych fajerwerek (choć jedno wystarczy) . Wtedy może więcej osób dołączy (a przynajmniej Sergiusz:])
    noc sylwestrowa to całkiem osobny temat

Domyślnie

to co, dziś do 24 czekamy czy ktoś się zgłosi, a jeśli nie to battle we 2-óch (3, jeśli Sergiusz bierze udział)?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    czy czekamy kilka dni jeszcze?
    Ostatnio edytowane przez Tim ; 04-01-2011 o 15:32 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar BRS
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Ja zawsze robię jedno zdjęcie i jeśli wystarczy to wezmę udział. Ale za tydzień jest Światełko do Nieba czyli zagra świąteczna orkiestra. Może poszerzyć battla o ten temat?
    pamietaj tylko ze 1 foto to nawet moze przez przypadek wyjsc
    na malpce w programem "auto" :P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ps: wg mnie nie ma na co czekac...bo jak ktos chcialby sie dolaczyc to by to zrobil

ps2: jakie wkoncu konkrety? 1? 2? 3 zdjecia?
    Ostatnio edytowane przez BRS ; 04-01-2011 o 18:30 Powód: Automerged Doublepost
    Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
    http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html

Zablokowany
    Miasto
    Okolice Torunia

Domyślnie

Strzelone na szybko... Było ich kilka - może i nie takich złych. Potem już tylko szampan się polał W sumie mógłbym je podciąć. Chociaż AF trafił

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów