Cytat Zamieszczone przez Szati Zobacz posta
[...]
Tak więc Panie Parteq co powinienem zrobic ze światłem? Rozjaśnić te zdjęcia bardziej czy jak? Te kaloryfery jakoś pozasłaniać? Cieżko i było,bo to jest normalny dom i tak na mnie pani gospodyni dziwnie patrzyła Jak doświetlac lampami?
Swiatlo to wszystko. Nie wiem jak bardzo tego nie dopilnowales lub jak bardzo dales poniesc sie fantazji w obrobce. Moze wstaw jedno zdjecie 800x533 prosto z puszki?

Kaloryfery pozaslaniac, ale na etapie sesji. Czy to modelka, zaslonka, czy fotelem.
Niestety w pospiechu pozniej takie "zeberka" potrafia zabic klimat.

Pani gospodyni dziwnie na Ciebie patrzyla? To znaczy co? Wszedles tam z ulicy z modelka i powiedziales ze pstrykniesz kilka zdjec? Nie szukaj winnych

Cytat Zamieszczone przez Szati Zobacz posta
Nad kolorystyką pracuje cały czas. Szukam jakiś rozwiązań,żeby było najciekawiej. Nawet zastanawiam się nad jakimiś warsztatami właśnie z kolorami. Ale narazie brak funduszy. Jestem samoukiem.[...]
No i bardzo dobrze, do przodu! Szukanie wlasnych kolorow i stylu trwa czasami latami, ale im wczesniej zaczniesz tym szybciej do nich w koncu dojdziesz
Jak mozesz - podeslij mi raw'a z czworki - chetnie zerkne co mozna z tym zrobic.