Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: RAWy z 5D MKII

Domyślnie RAWy z 5D MKII

Stary temat ale bardzo potrzebie jestem, szukam normalnych zdjęć z Canona 5D MKII, różne sceny - zdjęcia proste nie muszą być wyszukane, głównie chodzi mi o ludzi - chciałbym porównać sobie do nikona którego jestem posiadaczem.
    Gdyby jeszcze ktoś zamieszczone miał na jakimś serwerze to byłoby super - co by pocztą nie przesyłać.

Domyślnie

wsadzic w kieszen karte, isc do dowolnego sklepu, podpiac jakes szklo i popstrykac, by miec ogolny oglad a jeszcze lepszy sposob, pozyczyc od kogo na tydzien i poporownywac ja tak zrobilem i musialem sprzedac d300 a kupic 5d I po testowaniu d700 nadal zostaje przy 5d i nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywac ani cokolwiek udowadniac, mi pasuje po prostu bardziej

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Co znaczy normalnych? Takich gdzie ludzie nie stoją na głowach, nie deprawują nieletnich, nie zabijają?
    Osłabiają mnie te "prośby" Za mały dla ciebie kolego jest Wujek Internet? Czy wolisz jak ktoś inny odwala za ciebie robotę, hę?
    pozdrówka
    regulamin pkt 8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photographus Zobacz posta
    Co znaczy normalnych? Takich gdzie ludzie nie stoją na głowach, nie deprawują nieletnich, nie zabijają?
    Osłabiają mnie te "prośby" Za mały dla ciebie kolego jest Wujek Internet? Czy wolisz jak ktoś inny odwala za ciebie robotę, hę?
    pozdrówka
    To mnie osłabiają takie teksty, 800 wątków odnośnie sprzętu do ślubu to każdy potrafi. Jak taki mądry jesteś to znajdź bez problemu Rawy w sieci. Bo ja szukam i jakoś tylko jpg są.
    A tak najbardziej to interesuje mnie właśnie krew sikająca z pourywanych głów - pewnie macie tego dużo.
    A poważnie to trochę zdjęć ze ślubów też bym nie pogardził bo nie ukrywam, że najwięcej zdjęć takich robię.
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 31-12-2010 o 09:48

Coś już napisał Awatar SergioM
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Wsadzać 27mb plików mi by się nie chciało na internet
    EOS 5DmkII | EOS 600 | EF 28 f/1.8 USM | EF 50 f/1.4 USM | EF 135 f/2.0 L USM
    PowerShot S95 | AE-1p | Canonet QL19 GIII
    SergioM

Domyślnie

marecky dzieki, mnie tez sie przydadza

Domyślnie

ja też dziękuje jednak na niewiele się przydadzą, takie sample nic w zasadzie nie mówią, nie ma nic studyjnego i to pstrykniętego na polskiej modelce/modelu nie ma nic z żółtej sali - jak np królują u nas sale weselne czy nie ma zbliżeń na twarze które w ładny sposób odwzorowałyby kolor skóry. Jeszcze jakby były to zdjęcia z zafarbem np z drzew i na przysłonach nie większych niż 2,8 to byłoby super.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonAlberto Zobacz posta
    ...szukam normalnych zdjęć z Canona 5D MKII, różne sceny - zdjęcia proste nie muszą być wyszukane, głównie chodzi mi o ludzi....
    Cytat Zamieszczone przez DonAlberto Zobacz posta
    ...takie sample nic w zasadzie nie mówią, nie ma nic studyjnego i to pstrykniętego na polskiej modelce/modelu nie ma nic z żółtej sali...
    marudzisz jak stara panna... kolega podesłał Ci linka do tego co określiłeś wcześniej, więc było się od razu sprecyzować...
    .
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Uprawnienia umieszczania postów