Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Gdzie najtaniej kupić nowe 20D oraz 17-40 L z Gwarancją PL?

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarl Bjorn
    Byc moze wkrotce zdecyduje sie na sprzedaz 20D kupiony w USA, egzemplarz bez zadnej awarii i po wiecej niz malointensywnej eksploatacji. Duzo pracy = malo czasu na zdjecia.
    To interesująca oferta.Sprzedajesz samo body czy z jakimś szkłem? Jeżeli będziesz już zdecydowany na sprzedaż, napisz do mnie na PW,albo na mejla silent_scream@o2.pl. Z góry dzięki.

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Pierwsza zasada - odrzuca się najtańszą ofertę. Z góry można założyć, że to podpucha.
    Druga zasada - kto tanio kupuje, dwa razy kupuje.
    Trzecia zasada - odrzuca się ofertę najdroższą. Jest tam ukryty narzut, którego często nie da się zbić negocjacjami.

I teraz masz przestrzeń do wyboru ofert. Najlepiej środek stawki.
    A jeśli kupujesz z fakturą VAT - to tylko sklep i towar z półki, albo oficjalny kanał.
    Oczywiście uwagi tyczą się identycznego produktu.

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez self
    witam
    na allegro ma nick: GOFINEK sprzedaje juz dlugo, na sprzet dostalem gwarancje PL i UE a takze FV, ale moja dociekliwosc sprawila chec sprawdzenia tej gwarancji 2 letnia europejskiej (podbita), pojechalem do Berlina sprawdzic czy jest naprawde 2 letnia ..no i JEST wiec moge reklamowac sprzet w POLSCE I W KRAJACH UE..(do polski takze dzwonilem pytajac jak to jest ze mam EU 2 letnia i czy u nas obowiazuje - potwierdzili ze wszystko sie zgadza mimo ze na polske canon dawal przewaznie 1 rok)
    warto do goscia napisac i sie jeszcze potargowac-ma swoj sklep, wiec nie jest tylko wirtualnym sprzedawca...
    ...ja też u niego coś kupiłem ale...sklepu nie zauważyłem?....ech - człowiek się najarał na sprzęt to NIC nie rejestruje...:-)

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kocis
    Pierwsza zasada - odrzuca się najtańszą ofertę. Z góry można założyć, że to podpucha.
    Druga zasada - kto tanio kupuje, dwa razy kupuje.
    Trzecia zasada - odrzuca się ofertę najdroższą. Jest tam ukryty narzut, którego często nie da się zbić negocjacjami
    Negocjuję: z reguły odrzucam tych...twardych.Chyba że sobie nie wyobrażacie ile można zarabiać na handlu takim sprzętem...Naprawdę pukanie do konkretnego człowieka z konkretną propozycja: jest bardzo akceptowane.

Domyślnie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76662941 a o tej ofercie dlaczego nikto nie wspomina ??

niby nowy i niby z 4200 zl z 12 miesieczna gwarancja ...
    body: 94kg,190cm|szkiełka: w lodowce jakies 0,5 i dwa piwka
    digart|wikaad

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karo82
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76662941 a o tej ofercie dlaczego nikto nie wspomina ??

niby nowy i niby z 4200 zl z 12 miesieczna gwarancja ...
    Owszem gwarancja 1 rok ale chyba nie Canon Polska. Raczej sprzedawcy.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Domyślnie

sprzedawca odpisal tak:

"PL ALE NIE CANONA"
    body: 94kg,190cm|szkiełka: w lodowce jakies 0,5 i dwa piwka
    digart|wikaad

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karo82
    sprzedawca odpisal tak:

"PL ALE NIE CANONA"
    Super, coś w stylu: jastem za a nawet przeciw.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Coś już napisał Awatar virpower

Domyślnie

Canon 20D plus kit, zoom lens 70 - 300 USM III, karta 1 GB Kingston, case LOWEPRO. Cena: 1500$ za wszystko. Cena z St Thomas.

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Web
    Osobiście też jestem zainteresowany takim zestawem, ale co do szkła to nie znalazłem nigdzie poniżej 3,2tys., body natomiast to koszt 5,2 tys.
    Jeżeli ktoś ma namiary za lepszą kasę to proszę o informację.
    www.digital24.pl

FV i cena 5130. Za tyle kupowałem
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów