To interesująca oferta.Sprzedajesz samo body czy z jakimś szkłem? Jeżeli będziesz już zdecydowany na sprzedaż, napisz do mnie na PW,albo na mejla silent_scream@o2.pl. Z góry dzięki.Zamieszczone przez Jarl Bjorn
To interesująca oferta.Sprzedajesz samo body czy z jakimś szkłem? Jeżeli będziesz już zdecydowany na sprzedaż, napisz do mnie na PW,albo na mejla silent_scream@o2.pl. Z góry dzięki.Zamieszczone przez Jarl Bjorn
Pierwsza zasada - odrzuca się najtańszą ofertę. Z góry można założyć, że to podpucha.
Druga zasada - kto tanio kupuje, dwa razy kupuje.
Trzecia zasada - odrzuca się ofertę najdroższą. Jest tam ukryty narzut, którego często nie da się zbić negocjacjami.
I teraz masz przestrzeń do wyboru ofert. Najlepiej środek stawki.
A jeśli kupujesz z fakturą VAT - to tylko sklep i towar z półki, albo oficjalny kanał.
Oczywiście uwagi tyczą się identycznego produktu.
...ja też u niego coś kupiłem ale...sklepu nie zauważyłem?....ech - człowiek się najarał na sprzęt to NIC nie rejestruje...:-)Zamieszczone przez self
Negocjuję: z reguły odrzucam tych...twardych.Chyba że sobie nie wyobrażacie ile można zarabiać na handlu takim sprzętem...Naprawdę pukanie do konkretnego człowieka z konkretną propozycja: jest bardzo akceptowane.Zamieszczone przez kocis
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76662941 a o tej ofercie dlaczego nikto nie wspomina ??
niby nowy i niby z 4200 zl z 12 miesieczna gwarancja ...
Owszem gwarancja 1 rok ale chyba nie Canon Polska. Raczej sprzedawcy.Zamieszczone przez karo82
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Super, coś w stylu: jastem za a nawet przeciw.Zamieszczone przez karo82
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Canon 20D plus kit, zoom lens 70 - 300 USM III, karta 1 GB Kingston, case LOWEPRO. Cena: 1500$ za wszystko. Cena z St Thomas.
www.digital24.plZamieszczone przez Web
FV i cena 5130. Za tyle kupowałem![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L