Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Gdzie najtaniej kupić nowe 20D oraz 17-40 L z Gwarancją PL?

maniek
    Guest

Domyślnie Gdzie najtaniej kupić nowe 20D oraz 17-40 L z Gwarancją PL?

Czy koledzy znają jakieś wiarygodne źródła zakupu? Jakie są prognozy co do ceny 20D w najbliższym czasie ?

Pozdrawiam

Maniek

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z ciekawości przylaczam sie do pytania

ludwig
    Guest

Domyślnie

Bardzo dobre pytanie, powtarzane co jakiś czas na forum, ale może ktoś odpowie to i ja się skuszę :-)

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Co do drugiego pytania, to ...indianie chrust zbierają.... jak ktoś nie zna tego kawału, proszę zadać pytanie na liście dyskusyjnej www.google.pl

Co do źródła: jak kupowałem w fotoit w warszawie. mogą dać polską gwarancję canona, mogą dać swoją. oczywiście polska jest droższa. Kiedy kupowałem swoje 350 różnica wynosiła ok 250pln

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

też kupowałem w fotoit co prawda nie aparat a Sigme (w stopce) ale bardzo dobre wrażenie robi sklep no i ceny dobre mają...
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ja 20D i 17-40 kupowałem w moim ulubionym sklepie w Kielcach, oczywiście z gwarancją Canon Polska + bonus dla stałego klienta. Za szkło płaciłem 3 tys. ale to było jakiś czas temu gdy te szkła były droższe.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01
    Ja 20D i 17-40 kupowałem w moim ulubionym sklepie w Kielcach, oczywiście z gwarancją Canon Polska + bonus dla stałego klienta. Za szkło płaciłem 3 tys. ale to było jakiś czas temu gdy te szkła były droższe.
    Osobiście też jestem zainteresowany takim zestawem, ale co do szkła to nie znalazłem nigdzie poniżej 3,2tys., body natomiast to koszt 5,2 tys.
    Jeżeli ktoś ma namiary za lepszą kasę to proszę o informację.

fires
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Web
    ... body natomiast to koszt 5,2 tys.
    Jedzie do mnie body za 4.8 brutto. Z Interfoto http://www.interfoto.com.pl

self
    Guest

Domyślnie najtaniej?...gwarancja najwazniejsza!

witam
    od jakiegos dluzszego czasu czytam forum, tylko jakos nie mialem okazji zadac pytanie czy sie wypowiadac...ale chetnie podam info na goscia co ma tani i pewny sprzet...na poczatku roku kupilem od niego 350ke z 17-40 i 580, z czasem jeszcze inne obiektywy..i wiem ze teraz zmianiajac 350 na innego tez sie zaopatrze u niego
    na allegro ma nick: GOFINEK sprzedaje juz dlugo, na sprzet dostalem gwarancje PL i UE a takze FV, ale moja dociekliwosc sprawila chec sprawdzenia tej gwarancji 2 letnia europejskiej (podbita), pojechalem do Berlina sprawdzic czy jest naprawde 2 letnia ..no i JEST wiec moge reklamowac sprzet w POLSCE I W KRAJACH UE..(do polski takze dzwonilem pytajac jak to jest ze mam EU 2 letnia i czy u nas obowiazuje - potwierdzili ze wszystko sie zgadza mimo ze na polske canon dawal przewaznie 1 rok)
    warto do goscia napisac i sie jeszcze potargowac-ma swoj sklep, wiec nie jest tylko wirtualnym sprzedawca...

Coś już napisał
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Web
    body natomiast to koszt 5,2 tys.
    Byc moze wkrotce zdecyduje sie na sprzedaz 20D kupiony w USA, egzemplarz bez zadnej awarii i po wiecej niz malointensywnej eksploatacji. Duzo pracy = malo czasu na zdjecia.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów