Strona 1 z 15 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 146

Wątek: Canon Eos 60d vs 7d

Dopiero zaczyna

Domyślnie Canon Eos 60d vs 7d

Tak jak w opisie miałem Canona 50D ale po zapowiedziach że ma być 60D to sprzedałem 50 i czekam i czekam. W końcu mija już 6 miesięcy a aparatu jak nie ma tak niema. Zastanawiam się czy będzie 60D czy zostanie tylko na rynku 7D.( Sprzęt fo fotografii i czasami kręcenia filmików)- taki kaprys.
    Może ktoś coś wie konkretniejszego na ten temat i podzieli sie wiadomościami.

Początki nałogu Awatar ExploRa
    Miasto
    Koszalin/Brd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tank102 Zobacz posta
    Tak jak w opisie miałem Canona 50D ale po zapowiedziach że ma być 60D to sprzedałem 50 i czekam i czekam. W końcu mija już 6 miesięcy a aparatu jak nie ma tak niema. Zastanawiam się czy będzie 60D czy zostanie tylko na rynku 7D.( Sprzęt fo fotografii i czasami kręcenia filmików)- taki kaprys.
    Jak to mowia... "Czekaj tatka latka... A tyle ujec Cie ominie..."

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Tak jak w opisie miałem Canona 50D ale po zapowiedziach że ma być 60D to sprzedałem 50 i czekam i czekam.
    Wymiękłem
    Nawet jeśli tak gonisz za nowościami to i tak nie potrafię zrozumieć jak można sprzedać aparat, kiedy następcy nie ma na półkach. No chyba, że wcale nie robisz zdjęć a najważniejsze to mieć ostatni wypust :-?

Sorry ale nie bardzo rozumiem :-?
    Wracając do pytania: kup aparat, który Ci odpowiada i rób zdjęcia
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Wymiękłem
    Nawet jeśli tak gonisz za nowościami to i tak nie potrafię zrozumieć jak można sprzedać aparat, kiedy następcy nie ma na półkach. No chyba, że wcale nie robisz zdjęć a najważniejsze to mieć ostatni wypust :-?
    Dokładnie - w dodatku żadnych poważnych (poza bezsensownymi plotkami jakich setki i z których sprawdza się może 1%) zapowiedzi nie było...

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Sorry ale nie bardzo rozumiem :-?
    Wracając do pytania: kup aparat, który Ci odpowiada i rób zdjęcia
    Otóż to - co za różnica jaki aparat ? Znajomy po 4 tygodniach używania 7D oddał go w cholerę i wrócił do 50D...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tak jak w opisie miałem Canona 50D ale po zapowiedziach że ma być 60D to sprzedałem 50 i czekam i czekam. W końcu mija już 6 miesięcy a aparatu jak nie ma tak niema...
    Kupowanie aparatu się nie opłaca. Za rok wyjdzie coś nowszego i znowu stracisz na odsprzedaży.
    Wróżka.pl mówi, że wzrastają szanse na mityczne 3D :-D
    C-F-K - forever

Dopiero zaczyna Awatar Drogis
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chyba trochę zbyt pochopnie sprzedałeś 50-tkę.

Przede wszystkim, nie wiadomo do końca, co będzie oferował 60D (zakładając, że tak właśnie się będzie nazywał). Mózgowcy z Canona na pewno coś wymyślą, żeby aparat nie był zbyt dobry - przecież 7D musi się sprzedawać.

Poza tym, cena 60D na początku będzie wysoka (jak to zwykle z nowościami bywa), więc trzeba będzie trochę poczekać, aż spadnie do rozsądnego poziomu. A potencjalne fotki w międzyczasie uciekają...

Ciekawe, czy jak sprzedam nerkę, starczy mi na eLkę?

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Post roku?

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Post roku?
    Ja pomyślałem to samo
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

lans :wink:

Uzależniony Awatar RomanS
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Kupowac.

Strona 1 z 15 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów