Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 77 z 77

Wątek: Uzywany 400d/450d czy nowy 1000d?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

No to soory w takim razie i bez obrazy, ale po takim wywodzie spodziewałem się ... zresztą nieważne. Ja naleze do tej grupy, ktora ceni sobie wygode i ergonomię .
    Skoro jednak załozycielka wątku już dokonała wyboru, to darsze wywody są bezprzedmiotowe.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Coś już napisał
    Miasto
    Szwecja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mondragor Zobacz posta
    Innym aspektem 1000d jest mały grip do trzymania, zlikwidowałem tą wadę przez dołączanie gripa Phottixa gdy używałem teleobiektywu. Notabene po gripie który był noszony może 1/3 czasu widać znacznie większe zużycie niż po puszcze.

W kwestii pilota i podczerwienii.. Tu się zgodzę, całkiem niedawno zaczęło mi tego trochę brakować, ale to zawsze można w 10 s zająć odpowiednią pozycję ;-)
    To mi akurat nie przeszkadza, bo uzywalam olympus e420 i on tez maly i nie ma gripa do trzymania

a to do czego sie uzywa? bo nigdy tego nie uzywalam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Bolek mieszkam w szwecji, co zaznaczylam i podaje ceny jakie sa tutaj wiec nie mow ze nie sa to prawdziwe ceny
    Ostatnio edytowane przez deer_1987 ; 06-01-2011 o 17:52 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar RomanS
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Nowy bo z gwarancja C. 1000D.

Coś już napisał

Domyślnie

Ja wybrałem używany 450D i jestem zadowolony. Lustrzanki się tak bardzo nie psują znowu, żeby gwarancja była nieodzowna... Jeśli się o nie dba, to dobrze służą tylko ważne, żeby patrzeć na przebieg lustra, żeby nie kupić zajechanego... (ja kupiłem przy 3700 klapnięć, sprawdziłem sobie w domu po kupnie programem, bo nie chciało mi się wierzyć, że tak mało ma - sprzedawca sprzedawał go jako około 5000 klapnięć, więc trochę się przeliczył ). Pozdrawiam!

Coś już napisał
    Miasto
    Szwecja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szyszon Zobacz posta
    Ja wybrałem używany 450D i jestem zadowolony. Lustrzanki się tak bardzo nie psują znowu, żeby gwarancja była nieodzowna... Jeśli się o nie dba, to dobrze służą tylko ważne, żeby patrzeć na przebieg lustra, żeby nie kupić zajechanego... (ja kupiłem przy 3700 klapnięć, sprawdziłem sobie w domu po kupnie programem, bo nie chciało mi się wierzyć, że tak mało ma - sprzedawca sprzedawał go jako około 5000 klapnięć, więc trochę się przeliczył ). Pozdrawiam!
    No wlasnie ale nie kazdy pisze ile zrobionych i nie kazdy cche powiedziec

Coś już napisał

Domyślnie

No to trzeba pytaaaać a jeśli odbieracie osobiście, to wziąć ze sobą pendrive, zainstalować program i sprawdzić, zajmuje to 5 minut, a masz pewność, że kupujesz to, co mówi opis...

Bywalec Awatar Las3k
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szyszon Zobacz posta
    Lustrzanki się tak bardzo nie psują znowu, żeby gwarancja była nieodzowna...
    + często naprawa sprzętu bez gwarancji [jeśli mamy pecha, szansa wcale nie taka duża] jest tańsza niż różnica w cenie między takim z gwarancją a bez.
    C40D + C18-55 IS + C70-200/2.8L + S8mm + C50/1.8 + Kenko x1.4 + Di622 + jakiś statyw mały i duży, UVki, polar, 200AW itd. :wink:

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów