Cichy skąd Ty te szkła pożyczasz to ja nie wiem, ale się zaczynam martwić hehehhe
Cichy skąd Ty te szkła pożyczasz to ja nie wiem, ale się zaczynam martwić hehehhe
Szkoda, ze nie masz do tego zestawu zdjea z Nocti 50tki, bo ona ma bajeczny rysunek![]()
Summi ma zbliżony bkeh do Noktona 1.2, a drugi obrazek z czego ? Wygląda też na classica.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Diabeł tasmański ?
Ależ smaka mi robicie na to M9, troche mi czasu jeszcze minie jak bede mogl spokojnie kupic sprzet tej klasy. Budujace jest ze za okolo 10 tysiecy mam praktycznie caly zakres przydatnych obiektywow - 21/4, 35/1.2 i 50/1.1. To juz eLki sa drozsze, a nie wieze zeby wojtek byl w jakims stopniu od nich gorszy
Fajnie, jakby Zeiss zrobił cyfrowego Ikona i puścił go za, powiedzmy, piętnastakaCeny są na granicy szaleństwa, ale jeszcze do przyjęcia, brakuje mi tylko możliwości nabycia cyfrowego korpusu na zapas - jest niby M8, ale to już same używki.
PS., mario, czy mi się wydaje, czy zdjęcia armstronga z wojtka 40'ki są niedoświetlone, bo kolorki mają znacznie gorsze od luxa 35'ki. Tyle ze to inne warunki nieco...
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 31-12-2010 o 11:09 Powód: Automerged Doublepost
ano kolorki takie wyszly, widac magiczny las
czekam az pokazesz cos z V75/1.8
taka ogniskowa nie jest mi na tyle potrzebna zeby wydawac majatek na crona, wiec jak ten V bedzie fajny to moze ...
pierwsza fotka z V50/1.1 zacna choc widac ze nie ma tej magii noctiego, przewidywalne jasne szklo i tyle
mariuszjaniszewski.pl ; packshotstudio.pl