Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Dobra aparat juz mam, ale co fotografowac ?!

Mieszany widok

Domyślnie

Jak cos wybieramy i okazuje sie nudne to najgorsza rzecz, ale przeciez zawsze mozna to zmienic. Zreszta raczej jest tak, ze wybieramy rzeczy ciekawsze - chyba sie nie myle
    To co dla mnie jest nudne, dla kogos jest fascynujace i nie mozna przeciez tego wartosciowac i mowic, ze PRAWDZIWA FOTOGRAFIA to ...
    Jak ktos wybierze fotografie, wspomnianych samolotow to ja uwazam, ze swietnie, bedzie mniejsza konkurencja w reportazu , a tak na powaznie to znalazl cos w czym sie specjalizuje i doskonali.
    Oby wszyscy umieli tak latwo zdefiniowac swoje zainteresowania fotograficzne
    Pozdrawiam,

Jarek

www.jarekjaworski.net

Bywalec Awatar PALOMBO
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarek Jaworski
    Jak cos wybieramy i okazuje sie nudne to najgorsza rzecz, ale przeciez zawsze mozna to zmienic. Zreszta raczej jest tak, ze wybieramy rzeczy ciekawsze - chyba sie nie myle
    To co dla mnie jest nudne, dla kogos jest fascynujace i nie mozna przeciez tego wartosciowac i mowic, ze PRAWDZIWA FOTOGRAFIA to ...
    Jak ktos wybierze fotografie, wspomnianych samolotow to ja uwazam, ze swietnie, bedzie mniejsza konkurencja w reportazu , a tak na powaznie to znalazl cos w czym sie specjalizuje i doskonali.
    Oby wszyscy umieli tak latwo zdefiniowac swoje zainteresowania fotograficzne
    Przez ok 1 rok z uporem maniaka fotografowałem KLAMKI , były to przerużniaste formy przedmiotu codziennego użytku , pokazałem je na 2 wystawach w Krakowie . miałem "zajawkę " i robiłem efekty były ( to wcale nie jest takie proste ) potem mi przeszło i robię całkiem coś innego . Tak więc to że robisz ( fotografujesz )i lubisz to robić dziś nie znaczy że będziesz to robił zawsze

ps
    Klamki do wgłądu na życzenie PRV
    20D , latarka i jakieś szkło

Uprawnienia umieszczania postów