Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Sprzęt Foto w trudnych warunkach.

Mieszany widok

Domyślnie

Tak wygladała moja jedynka po zdjęciach na wierzy kościoła, fotografowałem dzwony w powietrzy dużo pyłu i syfu, dodatkowo wchodzac na kosntrukcje gdzie wisiały dzwony cały syf rekami zrzucałem z belek i ładowało się to m.in. na sprzęt (zdjęcia zrobione po powrocie czyli aparat sie lekko wytarł w plecaku już).
    Sprzet dziala i ma czystą matryce

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

dffff

Uploaded with ImageShack.us
    Ostatnio edytowane przez nagor ; 25-12-2010 o 02:38 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Trudne warunki to nie tylko błoto i kurz oraz zdjęcia jak ktoś kto nie dba o sprzęt i fotografuje w trudnych warunkach bez odpowiedniego zabezpieczenia sprzętu. Chętniej dowiedziałbym się o doświadczeniach użytkowników jak sprzęt się sprawował w naprawdę ekstremalnych warunkach choćby w niskich lub wysokich temperaturach powiedzmy od minus 30 do plus 40 stopni lub wysokiej wilgotności. Wyobraźcie sobie taką sytuację, że przez kilka dni spędzacie czas w ujemnej temperaturze i nie macie dostępu do ładowarki. Takie zdjęcia jak powyżej niewiele wnoszą a dyskusja stanie się jałowa.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Wyobraźcie sobie taką sytuację, że przez kilka dni spędzacie czas w ujemnej temperaturze i nie macie dostępu do ładowarki.
    Kilka dni bez ładowarki to i mrozu nie trzeba żeby "makulatorek" padł...
    Poza tym zdjęcia fajne, można zobaczyć co sprzętowi niestraszne.
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Uprawnienia umieszczania postów