hmm.. troszku przypadkowe te zdjęcia, ale jak na początki początku to znośnie
drażni trochę różny kolor skóry na tych kolorowych.. 1 bardzo fajna
3 bym nie wstawiała, 2 jest o wiele lepsza
6 takie nijakie
7,8 ucięte dłonie
4 i 5 najbardziej mi się podobają, choć na 5 wolałabym wyraźniejszą twarz niż rękę
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Na 5. modelka wyszła najkorzystniej - jest ciepła, kobieca, zamyślona :-) Natomiast 4. barrrdzo mi się podoba ze względu na kompozycję i kolorrrry ;-)
Ale ja amator jestem...
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
Witam
Zdjęcie 1. NAjbardziej mi przypadło do gustu, możę dlatego ,że wyszło tak naturalnie, szkoda, że czegoś przez to okno nie widać, może powstał by jakiś scenariusz o tym o czym myśli ta kobieta.
zdjęcie 2 i 3 są takie sobie nic w nich dla mnie nie ma ot takie pstryki i już.
zdjęcie 4 najciekawsze, fajne uzłożenie nóg modelki i w ciekawym punkcie umieściłeś zdjęcie.
zdjecie 5.
Najłądniejsze z całej serii ale szkoda, że jedna część twarzy wyszła taka żółto zielona.
Jak na pierwszy raz całkiem starasz się.
Trzymaj tak dalej dbaj o szczegóły i o dobre samopoczucie modelki, niech się postara otworzyć do obiektywu,
Ja też się uczę tak więc głowa do góry.
Pozdrawiam
|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger
warto popracować nad make-up'em on dużo daje!
Czwórka i siódemka moim zdaniem najciekawsze.
Czwórka ze wzgledu na kompozycję i umieszczenie dziewczny niemalże na skraju fotografii, a siódemka z kolei powaliła mnie ze względu na ciekawe kolory i klimat.
Ładna modelka, ale moim zdaniem jest źle ustawiona, trochę zabija to jej piękno. Do tego niestety słabe kadry.