witam,
zastanawiam sie nad kupnem lampy 270ex, nie korzystalem wczesniej z zew.lampy i chcialbym sie dowiedziec czy bedzie lepszy efekt w pomieszczeniu,mieszkaniu niz z wbudowanej 50d?
Pozdrawiam
witam,
zastanawiam sie nad kupnem lampy 270ex, nie korzystalem wczesniej z zew.lampy i chcialbym sie dowiedziec czy bedzie lepszy efekt w pomieszczeniu,mieszkaniu niz z wbudowanej 50d?
Pozdrawiam
Każda lampa da lepszy efekt niż wbudowana w body.
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
za tą samą kasę możesz kupić coś znacznie lepszego
ja bym chciał ją mieć, ale jako dodatkową lampkę
Tak, efekt będzie lepszy od wbudowanej, ale jak masz coś ze światłem f/2.8 (Tamron czy Canon) to może lepiej zrezygnować z lampy?
the silence is deafening
to jest idealne rozwiazanie
u mnie o tyle sie nie sprawdzi, ze tak nieludzko rzadko uzywam blysku, ze by 2 lampy lezaly przez 364/365 dni w roku na polce. a na odswiateczne focenie szkolnych przedstawien 420 jednak ma kapke wiecej mocy i w razie czego jednak czesciej moze blysnac...
ale jakby mi ktos zrobil cos pokroju 400EX - LP 40 w obudowie 270EX... no to juz bym sie nie modlil nad zakupem...![]()